Da, Cabral ar fi avut

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Sunt praf din punct de vedere emoțional, aveam alte așteptări de la presa de cancan din România. De fapt, iertare pentru nepermisa redundanță! Mai toată lumea a luat-o pe miriște, contează să-i livrezi laicul (trebuie încetățenit astfel neortodoxul "like"), nu informația promovată cu surle și dobe. Mă refer la cazul Cabral și-cum-i-se-mai-spune fotbalistului de la Poli Iași găsit cu Covid-19 doar preț de câteva ore. Omului i-a ieșit apoi testul negativ, iar echipa sa n-a intrat în carantină, ci pe gazon. Ar fi fost îndeplinite toate condițiile pentru ca presa de la noi să titreze cu litere de-o șchioapă: "Este oficial, Cabral are coronavirus!"

* Asta înseamnă să fii exclus, să nu te mai știe lumea, nici măcar unul dintre cei o sută de români pe care îi chestionezi seara, la Pro TV... Îți vine să spui că Marcel Pavel a avut o soartă mai bună.

* Polițiștii constănțeni au amendat cu 5.000 de lei administratorul unei terase din Eforie Nord, unde mai multe persoane au încins o horă în mijlocul drumului, ținându-se de mâini și fără mască de protecție. Parol, e primul an în care aflu că pe litoral se încing hore, doar n-or fi doar din cauza crizei sanitare. Treceam ca fraierul prin viață, dacă n-ar fi fost pandemia, și n-aș fi pariat vreodată că la Eforie se dansează muzică populară.

* Tudose de la Brăila, fostul premier care a refuzat să stea de vorbă cu prim-ministrul Japoniei (ăsta, de obicei, te vizitează la încrețirea munților, apoi de apocalipsă), îl ironizează pe Negoiță de la sectorul 3 al Capitalei, primar intrat într-o alianță electorală cu Ponta. Va observa că nu mai are ceas la mână, după ce se va ridica de la masă, sugerează Mihăiță, revenit în PSD după ce i-a fost locotenent chiar lui Victoraș. Întrebare: de ce ai mai purta ceas la mână, cel puțin în politică, mai ales că doar cu ghiulul (și cu forma sa populară "ghiulan") ai trecere la electorat?

* Liderul nord-coreean Kim Jong-un a convocat o ședință de urgență după ce în țară s-a înregistrat un prim caz suspect de coronavirus. Iată genul de informație despre subiectul-vedetă care doar mă binedispune! Oare Sars-Cov-2 nu știa unde se duce? Nu, nu bănuia că se pot depăși anumite granițe. Și el trebuie să sufere.

Citit 1020 ori Ultima modificare Marți, 28 Iulie 2020 02:02

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.