Ieftinele poșete ale Elenei

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Vicepremierul Raluca Turcan militează pentru școala "față în față", adică așa cum se întâmpla până la apariția pandemiei. E lesne de priceput că numai astfel îți dai seama dacă vreunul dintre colegi sau dirigintele și-a făcut operație estetică. Tehnologia te mai și păcălește...

* Patronul publicației Cancan a recunoscut în instanță că i-a oferit Elenei Udrea 3,8 milioane de dolari drept mită. E momentul potrivit să i se dea peste nas Lenuței, fostă primă blondă a republicii: fată, acum putem spune că poșetele alea pe care le porți ostentativ sunt nepermis de ieftine!

* De asemenea, mă întreb unde va mai fugi ex-ministresa de la Turism? Te duci iarăși în Costa Rica sau Panama, te bagă în carantină sau la izolare două săptămâni, apoi - pentru că Poliția va fi pe urmele tale - vei pupa cantonamentul. Definitiv. Sau nu, asta fiind doar o săracă presupunere a subsemnatului.

* Încă un membru al clanului Duduianu a fost reținut în dosarul maneliștilor puși să cânte gratis la petreceri. Pare un dosar hazliu - interlopii ăștia își doreau exterminarea genului muzical sau convertirea lui Salam și Guță la muzica clasică? Hm, n-aș fi chiar atât de dur cu ei, i-aș servi și cu apă pe lângă bolul ăla de dulceață. Pentru năpăstuiții umorului, este doar o glumă și va fi tratată ca atare. Pamflet fac artiștii din domeniu (mai sunt puțini, dar sunt), nu eu.

* Fiul viceprimarului PSD din satul prahovean Gornet a plecat la mare, deși localitatea se află în carantină timp de 14 zile. N-ai cum să dai vina pe el, are un statut aparte în comună, bașca nu prea citește presa. Beizadeaua de la țară tot beizadea se cheamă, nu-și revine nici dacă o trimiți la școală. Măcar opt ani.

* Mostră de umor involuntar. Antrenorul Dan Alexa, după ce s-a bătut cu suporterii echipei UTA, a oferit o bijuterie de declarație: "Nu am avut ce să fac. Doar nu era să stau să iau bătaie." Îl știm, el o încasează numai de la apropiați. Categoric, mă declar Pro-Dan.

* Ar fi fost culmea ca numitul Alexa să ia bătaie de la vreunul din galeria adversă. S-ar fi speculat atunci că o înșală pe Amamaria cu șeful ultrașilor arădeni.

Citit 1136 ori Ultima modificare Marți, 28 Iulie 2020 18:34

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.