Când se schimbă breaking newsu’

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Mai avem o șansă, e bine că nu ne mai inundă doar știrile făcute de Musta, Arafat și Rafila. Dacă transferul unui ins ca Gabriel Tamaș la clubul de fotbal Universitatea Cluj e demn de o bandă galbenă din categoria breaking news, înseamnă că Apocalipsa ne mai poate păsui. Să fie într-un ceas bun, Gabi, mai ales că o terasă închisă enervant de timpuriu înseamnă mult pentru cariera ta de sportiv!

* Ne dăm de ceasul morții, se reînchid sălile polivalente, acolo unde ar fi trebuit să revină românii care nu practică fotbalul (după știrea mea, e singura disciplină care a primit acordul redeschiderii balului), dar fanii celor mai iubite echipe din țară se strâng cu miile și le cântă favoriților. Nene, pe stadion nu li se permite accesul, că ne temem de crețul invizibil importat din China (e decizie venită de la nivel înalt, nu e mâna federației), și n-avem cum să le interzicem marșurile în grup cu fumigene și petarde din afara lor? Suntem contemporanii unor vremuri absurde - mă lași captiv grupului de crocodili, dar mă echipezi într-o ținută de campion olimpic la natație. Și mă și încadrezi în fotografia oficială.

* Ah, nu, Sars-Cov-2 e inhibat de fularele ultrașilor, se face mic de tot în fața șirului 1-X-2 și repetă ca prostul, umflându-și buzele aidoma personajului animat din reclame: „Ești vai de colții tăi, Vlăduț!”

* Eram cât pe ce să trec cu vederea un lucru fundamental. Într-o epocă în care foxtrotul și bachata ar putea deveni ilegale, mă refer la realitățile românești pe timp de criză sanitară, Chindia a retrogradat în Liga a II-a de fotbal. Chindia Târgoviște, ca să nu ne auzim vorbe.

* Opt poștași din județul Alba au fost reținuți, pentru că nu au livrat corespondența de la instanțe. Poșta Română și Ardealul? Iată două noțiuni care, combinate cu simț de răspundere, pot trimite la lada de gunoi a istoriei orice glumă despre rapiditatea cu care funcționează CFR-ul.

* Conform unui articol pescuit anul trecut de pe hotnwes.ro, un ospătar bun poate să facă mai mulți bani decât un avocat mediu. Stop, era vorba de anul 2019. Ce te-ai mai bucurat, ospătare, de unde să știi ce urmează? Stai, domnule avocat, nu te gudura, nici tu nu știi ce vine în 2021!

Citit 1269 ori Ultima modificare Marți, 04 August 2020 20:29

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.