Tir cu flegma

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Antonella Lerca, primul candidat transgender din România (țintește un post de consilier local într-unul din sectoarele bucureștene), și-a trasat temele de campanie, dar are țintă bună și la tir cu flegma. O demonstrează într-un clip în care distinsa doamnă (nu mai e domn, și-a pierdut ori a renunțat la această calitate) stinge incendiul fictiv de pe un panou electoral al lui Theodor Paleologu. Altfel, stă relaxată la umbra corectitudinii politice - n-am auzit să fi primit amendă pentru că n-a purtat masca pe figură când i s-a făcut poftă de expectorat.
* Revine șeful Executivului cu o declarație haioasă. Întrebat dacă și pe unde își va trage sufletul după atâtea luni de muncă, Ludovic Orban a pozat în victimă: "Glumiți? Care concediu? Știți că nu îmi permit concediu, mai ales în perioada asta." Niște vouchere de vacanță, căci și premierul încasează așa ceva (e bugetar, n-am informații că ar fi ocolit de această regulă), vor rămâne anul acesta triste într-un sertar din biroul în care încă miroase a tutun. Și a măști lăsate în bărbie.
* Președintele Federației Patronatelor din Turismul Românesc, Mohammad Murad, și-a anunțat candidatura la Primăria Constanța ca independent. Intrarea sa în politică e simptomul principal că începe să depindă. De o pârghie, de ceva. Până nu se închide și turismul. După ora 23 sau după ziua a 23-a.
* Președintele Mexicului, Andres Manuel Lopez Obrador, a declarat că va purta mască atunci când nu va mai exista corupție în țara sa. Cu alte cuvinte, șeful statului aflat în coasta SUA nu va fi bandajat niciodată. Voiam de mult să scriu că ultima problemă a Mexicului este nebunia mondială căreia i se spune Covid-19. E drept, mă simt influențat negativ și de serialele difuzate de Netflix... El Chapo, par examplu, dacă ar fi afară, ar purta o mască fabricată din bancnote americane.
* Un salvamar a fost bătut de iubitul unei fete pe care a încercat să o salveze. Romeo își ratase rolul, iar Julieta nu-l anunțase că are de gând să plece până dincolo. Ah, dar unde-i distanțarea? Măcar când o salvezi pe domniță, nu când încasezi croșeul.

Citit 782 ori Ultima modificare Joi, 06 August 2020 18:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.