Vine Messi la PNL?

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* A reapărut prietenul Raed Arafat, că ne tot întrebam pe unde tot umblă. Omul a afirmat ieri răspicat că nu recomandă redeschiderea restaurantelor. Alegerile se pot organiza, cârciumile nu pot funcționa, însă nu cunoaștem algoritmul conform căruia suntem nevoiți să trăim o asemenea realitate. Șomerii oricum nu-și permiteau să meargă nici la plimbă-tavă, iar numărul celor fără job va crește. Cu recomandare venită de sus, după cum se poate observa.

* Depinde și de Orban dacă se vor redeschide localurile de păpică și de evenimente. Intrăm în campania electorală, prin urmare și măsurile trebuie să fie mai drăguțe, mai cu gropițe în obraji. Dar știi cum e cu Arafat? Ăsta n-are mamă, n-are tată și, cel puțin așa a spus la Digi douăzeci și patru, n-are nici nevastă. Prin urmare, cu cine să iasă la o cină? Pentru domnia sa nu e o pierdere.

* Numitul Aurelian Bădulescu de la Capitală, e viceprimar în instituția condusă de Firea, consideră că redeschiderea școlilor ar fi o crimă cu premeditare. Nu trebuie să-l cunoști foarte bine, individul e ușor descifrabil, e ca o carte de joc ținută pe față: îl asculți o dată, doare cumplit, și-i pui eticheta. Pentru el, școala însăși e crimă cu premeditare. Sau, dacă doriți un soi de calambur, premedictare.

* Pleacă fotbalistul Messi de la Barcelona, o bucurie nespusă pentru contabilul-șef al acestui club, invidios pe succesul altora. Unde pleacă?, se întreabă toată lumea. Răspunsul n-ar trebui să ne întrebuințeze prea tare: Lionel Messi se poate transfera la PNL, chiar dacă n-are figură de pesedist.

* A fost înființată Poliția Animalelor, dar subsemnatul se întreabă dacă mai există Poliția Locală. Sâmbătă, în piața din Micro 17, n-am văzut nici urmă de caschetă, iar concitadinii țineau voioși masca în bărbie sau în paporniță. Nu încurajez măsurile punitive, Doamne ferește, încerc doar să sugerez că simpla prezență a organului ar disciplina mulțimea. Ah, dacă insul nu reușește, îl poftesc să-și dea demisia, chiar dacă asta ar însemna să renunțe la un venit îndestulător.

Citit 1033 ori Ultima modificare Miercuri, 26 August 2020 20:07

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.