Mă votezi, nu obosesc

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Să te mănânce buricele degetelor, dar să nu le poți scărpina de tastatură, că-i campanie electorală... Eh, abia acesta e un blestem peste care se va trece după 27 septembrie încolo. E bine că se organizează iarăși alegeri libere și că rămân piscinele interioare închise. Tot vorbea ministrul Sănătății despre cocoașe și cocoșați. De ce să îndreptăm lucrurile?

* Conform legii revizuite, candidații vor merge la întâlnirile cu electoratul cu masca pe figură. Pentru prima dată în istoria post-decembristă, se va putea lucra cu sosiile - trimiți inși care seamănă cu ilustrul candidat în piețe și pe bulevard ca să lași impresia infatigabilității. Votează-mă, neamule, ca să nu obosesc!

* Postarea-vedetă de pe Facebook a Ministerului Afacerilor Interne, aceea cu fotbalistul Messi la microfonul MAI, nu este ridicolă, se poate discuta și în alți termeni despre incompetenți și vasali. Te duci cu "bună seara" la clanul Duduianu, ne prezinți cazul ca pe funeraliile regale, oferi explicații care-l fac să pălească de jenă și pe un purtător al uniformei, în speță rutieristul Marian Godină, apoi bagi glumițe cu Lionel Messi în social-media? Mă tem că departamentul de comunicare a primit temă precisă, era nevoie de o supapă. Poate că ar fi fost mai eficientă cu Floricica Dansatoarea, e purtătoarea unui mesaj mai percutant.

* Altfel, niște polițiști din Iași sunt anchetați deoarece ar fi primit pizza drept mită. Cineva trebuie să și plătească, s-o facă cei cărora le este cu adevărat foame. Bine zis, domnu' Geo?

* Cele 250.000 de tablete (sper să fi numărat bine, am niște emoții!) necesare trecerii la sistemul online de educaţie nu vor ajunge în şcoli până pe 10 septembrie, aşa cum şi-a propus Guvernul, întrucât procedura de licitaţie nu a fost gestionată eficient. Ducem anul școlar mai înspre primăvara-toamna lui 2021, poate vom sta doi-trei ani degeaba, cu șomaj tehnic și vouchere, nu-i niciun bai. Probabil că și tabletele astea așteaptă construirea de autostrăzi, n-au pe unde veni.

* Bănel Nicoliță de la Brăila - e fost jucător de fotbal - are amantă, scriu tabloidele. Se pot face comentarii, dar nici păpica din conservă nu e bună.

Citit 1023 ori Ultima modificare Vineri, 28 August 2020 21:31

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.