Nudul, el ne salvează

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Ai mei colegi de breaslă se veștejesc, sunt imposibili. Iată ce titlu am cules ieri după-amiază dintr-o publicație de Internet: "Un politician s-a prezentat la o ședință online a Consiliului Local Alba Iulia cu un nud feminin vizibil pe fundal." Așa, și? Era o pictură, nene, e atât de celebră încât i-am uitat numele de botez, dar e mostră de cultură. Pură. Ăla ar merita să fie direct primar, are gusturi, nu s-a pozat cu vreo geantă de firmă sau cu cheile de la bemveu. Nu-i dau numele, însă l-aș vota și la prezidențiale.

* Nu, cu Gioconda pe fundal ar fi fost kitsch, o nereușită totală. Așa e bine, cu posterior pictat, fix ca nivelul de trai.

* Ministrul Transporturilor de la noi a avut un accident rutier. Este bine, Slavă Domnului, nu joc aiurea în această rubrică, nu fac anunțuri umbroase. Atât concluzionez: domnul Bode a dorit să demonstreze că poți fi profet și în țara ta.

* Ciolacu n-a reușit să treacă moțiunea, de fapt nu s-a ținut nici votul din cauza îmbolnăviților din partid. Buzoianul nu i-ar crede pe cei care au picat ca muștele, dar nu e vreun negaționist de rând. Măcar doamna Carmen Dan, celebră pentru episodul cu microfonul din priză, nu poate fi suspectată că s-a bucurat la un set nou de înregistrări din partea cealaltă a eșichierului. Și, vorba românului pățit, ratezi o întâlnire romantică, darămite o moțiune de cenzură...

* Ministra Educației, fire aleasă și chip angelic, e un soi de rabin al nației, împrăștie vești pozitive și apoi se gudură. Adică, se bucură. Părinții nu vor mai fi nevoiți să semneze declarații pe propria răspundere la începutul noului an școlar. Firește, acele hârtiuțe erau inutile, iar acum pare că ni se face un favor. Sărut mâna, doamnă, îmi făceam probleme că nu mai am tuș la imprimantă. Cum să mai scriu de mână în mileniul în care școlile încă au privata în fundul curții?

* Singurul pinguin cu creastă din Australia se uită la desene animate pentru a-și alunga tristețea. Bine că nu e și Cumpănașu în ruleta electorală, altfel nu-l puteam pomeni! La el mi s-a dus gândul când am aflat năstrușnicia de la antipozi.

Citit 1089 ori Ultima modificare Marți, 01 Septembrie 2020 18:27

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.