Distanțarea metafizică

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Un inspector de la Direcția de Sănătate Publică Suceava este acuzat că a mers fără mască și beat turtă ca să facă o anchetă epidemiologică. Numărul infectărilor a scăzut dramatic după acțiunea cetățeanului turmentat (o spun statisticile oficiale), nu văd unde-i problema. Să fie ăsta vaccinul anti-Sars-Cov-2?

* Nu, vă rog, mi-aș dori ca un om responsabil din Guvern să-i transmită ministrului Sănătății s-o lase mai moale cu sfaturile. Cel puțin când încearcă să intre pe teritoriul celor mici. "Eu gândesc ca aceste reguli să ajungă la copii printr-un fel de joacă", afirmă încă o dată domnul Neluțu din Vaslui. Am mai scris despre nebunia asta - o regulă nu poate fi regulă dacă te maimuțărești, dacă scoți limba și faci trei tumbe. Nu vei fi luat în serios, bebe va crede că ești sărit de pe fix sau că ai chef de o întoarcere în timp. Apoi, povață gratuită, că altceva nu-mi permit să donez: ce-ar fi ca generația asta de țânci să nu rămână marcată de reguli și de flecuștețe cu pretenții de lege? Și-așa fi-vor sătui de mască și de efectele distanțării metafizice...

* A mia oară precizez că nu-s negaționist, însă unii medici din străinătate, ba chiar și Rafila al nostru, spun că nu e obligatoriu să crească numărul infectărilor după redeschiderea școlii. Și nu văd cum ar putea fi convocată Jandarmeria ca să restabilească ordinea sanitară în școli și grădinițe, căci profesorii, care au o cu totul altă menire, n-au cum să gestioneze o asemenea situație.

* Un candidat la Primăria localității vrâncene Nereju face lucrări de alimentare cu apă într-un cătun al comunei fără a avea autorizație și fără proiect avizat. Iar domnia sa nu este primar, doar speră să ajungă la butoane. Asta înseamnă să te fi săturat de promisiuni și să cauți cu disperare soluții înainte de a fi votat. Între timp, te alegi cu dosar penal, dar nu te împiedici în detalii insignifiante.

* Înainte de a juca împotriva lui FC Botoșani, antrenorul lui Tottenham Hotspur, celebrul Jose Mourinho, va merge la grădina zoologică de la Rădăuți. Doar acolo am văzut vulpi în cuști pe care scria cu litere de-o șchioapă "ratoni".

Citit 1002 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Septembrie 2020 18:45

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.