Coronavirusul lu’ Pestrițu

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Ministrul Educației anunță că școlile vor avea stocuri de manuale, televizoare și dulapuri care, în mod normal, sunt achiziționate din fondul clasei... De fapt, iertare, e vorba de stocuri de măști pentru elevi și profesori. Chiar mă panicasem.

* Doamna Anisie, vedetă fără voie când se vorbește despre redeschiderea școlilor, a declarat următoarele: "Dacă sunt elevă în clasa a X-a și din prima zi de școală m-am așezat în banca a treia de la fereastră, acolo voi sta până se sfârșește semestrul întâi." Carevasăzică, nu mai mergeți acasă, doamnă? Poate se întâmplă ceva între timp.

* Nu-mai-știu-care publicație prezenta ieri noile reguli publicate de Guvern în privința cinematografelor. "Ce trebuie să facem când mergem la film", era titlul de pe acel site. N-am zăbovit, știam răspunsul - îmi pârlesc floricele acasă și intru pe una dintre cele două platforme care oferă producții hollywoodiene la chintal. Știam din vremea adolescenței că la cinema te duci doar ca să te săruți. E drept, cu masca pe botic nu prea-ți iese. Doamne ferește, ți se mai duce și buhul că nu știi să pupi.

* Un candidat din județul Suceava și-a dat jos pantalonii în fața unui bărbat care l-a întrebat dacă fură motorină din stocul Primăriei. Și, da, i-a arătat celui din urmă o mică promisiune electorală. Mică și nerușinată. Și despre asta e campania electorală.

* Președintele Iohannis e un soi de CTP, comentează aproape orice, încă n-a ajuns la Simona Halep, dar timpul nu e pierdut. Șeful de la Cotroceni a început să vorbească și despre accidente și spune, printre altele, că ministrul Transporturilor, implicat recent într-o coliziune, n-ar trebui să-și prezinte demisia. Corect, domnul Bode nu era la volan, e deja o informație arhicunoscută, și nici nu știa cum conduce bezmeticul de șofer. El dormea în portbagaj, fusese luat ostatic.

* Adelina Pestrițu are coronavirus. Când și vedetele de carton apar în halul acesta prin presa de scandal, e limpede că nu mai avem nimic de făcut. Ele chiar credeau că în orice trebuie să fie trendy. Și fancy. Și mai erau niște cuvinte de acest gen.

Citit 1093 ori Ultima modificare Joi, 03 Septembrie 2020 18:02

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.