Vocea României, după 12 noaptea

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* E campanie electorală, însă ne e permisă trecerea în revistă a derapajelor inșilor care doresc să fie votați. De pildă, un consilier local dintr-o comună suceveană a fost prins la furat de porumb în crucea nopții. A fost alertată Poliția, s-a numărat prada, știulete cu știulete, apoi păgubașul, dacă tot s-a ales cu recolta descărcată direct în hambar, n-a depus plângerea cuvenită și cazul s-a încheiat brusc. Hoțul are 73 de ani și va mai avea prilejul de a da un buf, mai ales că regulile jocului îl avantajează, îi gâdilă talentul exacerbat. Totuși, dacă e să judecăm la rece, reclamantul fără reclamație, tot un fel de rebel lipsit de cauză, îi este și dator septuagenarului iute de mână – nene, i-a cules cucuruzul până la os, nimic n-a iertat. Unde mai găsești mână de lucru atât de calificată?

* Rafila, profesor pe timp de pandemie, face o declarație savuroasă: "Această activitate, cântatul, este una dintre cele mai riscante privind transmiterea bolii. Muzica probabil se va face fără să cântăm, cu noțiuni teoretice, probabil și audio. Cântatul este total contraindicat, e o activitate care favorizează măsura înaltă de transmitere. Să cânți cu mască nu prea e posibil." Prin urmare, Andra, Smiley și care o mai fi pe acolo, se aude? La mină cu voi! Și gata cu emisiuni de genul Vocea României, astea ar trebui difuzate după 12 noaptea.

* Vicepremierul Turcan – o doamnă, pentru cei care nu cunosc fauna politichiei – este de părere că s-a exagerat grosolan pe marginea accidentului suferit de șoferul ministrului Bode. Păi, da, l-a suferit numai cetățeanul de la volan, dacă jupânul de la Minister dormea buștean la bancheta din spate (așa spune doamna). I l-a povestit apoi și lui Bode, ca să nu intre soția dumnealui la bănuieli.

* Mitică Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, încasează trei pensii speciale. Nu cunoașteți personajul? Am impresia că a călcat și pe lună, la un moment dat. Apoi și-a spălat cu atenție tenișii. Sau, mă rog, pantofii-sport.

* O doamnă din Sălaj, de 54 de ani, a fost prinsă cu evaziunea în vine. Individa practică videochatul. E o știre interesantă pentru Galați, din nefericire.

Citit 1080 ori Ultima modificare Vineri, 04 Septembrie 2020 18:44

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.