Mi-au văzut știriștii vasele

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Evenimentul major al sfârșitului de săptămână, căci trebuie să exceptăm activitățile politice, a fost meciul de fotbal al naționalei României. Primul, căci diseară urmează o confruntare adevărată în Austria, nu jemanfişismul de vineri seară, când alde Alibec și Cicâldău, cu om în plus mai bine de o repriză, au făcut 1-1 pe ditamai Arena Națională. Chiar regret că n-am plecat mai devreme la culcare. Numărând oile ca să-l agăț pe Moș Ene de toiag, mi-am adus aminte de toate neîmplinirile.

* Bine, nici flăcăii din tribună nu i-au mai încurajat pe băieți. Și e vina coronavirusului, firește.

* Selecționata alfa a României are antrenor tânăr, nou-nouț, ăsta trebuie încurajat. Dacă s-ar fi îngrijit tot neamțul Daum de soarta echipei, l-am fi făcut pachet pentru primul tren programat din Gara de Nord. Așadar, ne vom amăgi în continuare, la fel cum ne picură politicienii că vom avea autostradă la scară și aeroport pe balcon.

* M-am eliberat de tensiune și pe rețelele de socializare. Am scris de vineri seară că dormeau fundașii noștri la gol ca ministrul Transporturilor pe bancheta din spate. Sărăcuții de ei, ce trezire violentă!

* Ciprian Marica, un fost internațional cu background, se declară împotriva naturalizării de jucători pentru naționala de fotbal a României. Mi se pare doar o diversiune ca să nu-l mai întrebăm despre prosopu' ăla de la Cluj. Ce șmecher e!

* Am dat întâmplător de Aleph News, noul canal de televiziune al lui Adrian Sârbu. Eram în bucătărie. M-au prins oamenii ăia de la știri cu vasele nespălate. Sper să nu fi văzut și firimiturile de pe masă. Am schimbat urgent; ce rușine mi-a fost!

* Un bărbat din Congo a fost prins încercând să treacă ilegal în Republica Moldova. Voia să traverseze înot Prutul și să ajungă în Israel. Iar noi, ca fraierii, l-am arestat și l-am făcut și de râs. Dacă ne luăm după Marica, așa pățim. Congolezul merită pe loc pașaport românesc, ca să ne reprezinte la anul la Jocurile Olimpice din Japonia. Unde ați mai întâlnit atâta rezistență și o mentalitate imbatabilă ca la acest cetățean african?

Citit 1087 ori Ultima modificare Duminică, 06 Septembrie 2020 18:41

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.