Să nu mi-o iau pe costum

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Revin la declarația distinsului Nelu Tătaru, aceea de poveste, cu platoul dinţat de pe lângă cea de-a doua cocoaşă a primului val. Mi se pare uneori că bossul de la Sănătate se străduiește să ne extragă din ghearele depresiei, că face câteva afirmații pentru destresarea nației. Și apreciez, așa e bine, că ne-am săturat de eterna și deloc fascinanta încruntare a medicului Raed Arafat, fost coleg de bancă al lui Dr. Alban.

* Profesorul Alexandru Rafila - e titulatura care l-a consacrat pe timpul pandemiei - vorbește pe șleau despre începerea școlii: „Nu poți să pui un copil să stea cu mască 5-6 ore neîntrerupt. Este utopic.” Hm, dacă aș fi scrijelit o asemenea concluzie, m-ar fi priponit fanii covidului, mi-ar fi întunecat orizontul cu ajutorul tehnicilor voodoo, m-aș fi trezit peste noapte cu contul de Facebook blocat. Dar atunci când se exprimă reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății, parcă îți vine să pui la îndoială și experimentul deja celebrului fizician Presură, mutat în Olanda. Exact ca-n bancul cu crocodilul - zboară, bre, dar mai pe jos.

* Altfel, revin la cele scrise zilele trecute: ții minorul cu masca pe gură cinci ore, apoi urcă în autobuzul 28, unul peste altul, claie, hărmălaie. Ce e mai absurd, este că nu graficul Transurb?

* Ministrul Educației ne prezintă scenariile după care va începe noul an școlar. Ah, scenariile, deja mi se pare că festivalul Oscarurilor sau nebunia de la Cannes nu mai are culoare. Nu mai e un challenge, ca să mă exprim în romgleză. Toată ziua o frigem în scenarii, rămâne să vedem și cine semnează regia, căci nu pare totul picat de la natură. Aș mai fi adăugat ceva, dar mă tem să nu mi-o iau pe costume. La singular. Și poate se întâmplă și pe muzica altora.

* Papa Francisc e semnatarul afirmației de peste hotare care m-a prins descoperit. Plăcerea culinară şi cea sexuală sunt ”pur şi simplu de natură divină”, afirmă numărul 1 de la Vatican. S-ar putea discuta pe marginea acestui tablou, e inedit, însă mă cam grăbesc să intru în weekend. Sfinte părinte, mie nu-mi confiscă nimeni bucuria culinară, or asta nu suportă comparație! Ca să fim prea bine înțeleși.

Citit 1100 ori Ultima modificare Vineri, 11 Septembrie 2020 17:18

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.