Viața, un viciu de procedură

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Un miliardar american și-a dorit mereu să moară falit și a spus, când a simțit că i se apropie sfârșitul, că s-ar mulțumi cu niște brânză și c-un sandviș cu roșii. N-am auzit în viața mea de sandviș cu tomate, probabil din cauza sărăciei, deși sunt nepermis de pasionat de emisiuni culinare, de show-uri în care bucătarii par mai bine plasați pe scara evoluției chiar și decât un neurochirurg.

* Managerii societății care administrează Insula Mare a Brăilei (înțeleg că e vorba de niște arabi), oameni cu dare de mână, au cumpărat două bacuri noi pentru traversarea Dunării. Așadar, avem soluții noi! De aici înțelegem că podul peste bătrânul fluviu va fi terminat repede. Nu neapărat pentru traficul rutier...

* Un bărbat din județul Arad a fost amendat de Poliție după ce a sunat la 112 să reclame că fiica sa de 11 ani a fost obligată să curețe toaletele din școală. Nu era o urgență, s-a justificat polițistul zelos, dar judecătorii au anulat amenda din cauza unui viciu de procedură. Viața însăși e un viciu de procedură, ar putea spune orice taur comunal.

* Alți judecători, dar din județul Iași, au redus la jumătate pedeapsa unui infractor care a siluit un minor de 6 ani. Motivul? Scuza masculului feroce este îngrozitoare: a abuzat copilul pentru a nu merge la femei ușoare, asta însemnând că și-ar fi înșelat nevasta. Iar băieții în robă i-au scurtat perioada de detenție agresorului pedofil. Aș paria că soția monstrului i-a căzut în brațe, suspinând răvășită: „Vai, dragul meu, știam eu că-mi ești fidel! Asta îmi doresc de la tine, să fii cinstit!”

* Fierul vechi găsit în curtea din Caracal a lui Gheorghe Dincă a fost scos la licitație. Firește, în plină pandemie ne vom întreba cine naiba mai e Dincă, apoi ne vom replia - cu banii luați de pe urma acestei mega-licitații, România va evita noi împrumuturi la Banca Mondială.

* Marea platformă Facebook avertizează că s-ar putea retrage din Europa: mobilul acestei crime nu m-a găsit acasă. Dispariția rețelei de socializare excesivă i-ar putea obliga pe mulți dintre compatrioți să se apuce serios de muncă.

Citit 1128 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Septembrie 2020 18:47

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.