Pâinea ia dintr-o parte și duce dincolo

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* A povestit Cristian Tudor Popescu la televizor ce va face duminică, la vot. N-a surprins pe nimeni, însă un gest similar făcut de Ion Cristoiu, de pildă, ar fi fost tratat cu ou și cu oțet. Cum adică de ce? De mere, cum a zis mămăița aceea în fața camerei de luat vederi.

* Da, mergem pe 27 septembrie la urne și înțeleg că noi, electoratul ordinar, vom face mai toată treaba. Pe lângă votul propriu-zis, ne vom scana buletinul, vom aplica autocolantul, tot noi vom zâmbi în fața comisiei, cu masca dată jos, pentru autentificare... Iar cei care au luat și mită electorală au o sarcină în plus. Mă întreb dacă angajații din secțiile de vot vor fi remunerați pentru această activitate.

* În România sunt mai mulți farmaciști decât în Germania, Austria și Polonia, e rezultatul unei statistici recente. Normal, când și-or permite și imperialiștii atâtea farmacii, câte opt, una lângă cealaltă, vor avea voie să emită pretenții. Până la Occident, însă, am căutat cu GPS-ul o farmacie la Hațeg, în județul Hunedoara...

* Pâinea neambalată rămâne contamintă după contactul cu Sars-Cov-2, anunță specialiștii, iar recomandarea Universității București, după un studiu în acest sens, e fără echivoc: ambalați pâinea! Subsemnatul își permite un corolar: pe cât posibil, evitați pâinea! Afectează inteligența și abdomenul - ia dintr-o parte și duce dincolo.

* Giorgiana Hosu a demisionat din funcția de procuror-șef al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism. Pe scurt, doamna nu mai e șefa Antimafia. Motivul? Soțul acesteia, fostul polițist Dan Hosu, a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare. Eu aștept și un divorț, dacă ne gândim că în funcțiile importante sunt angajați exclusiv profesioniștii.

* Altfel, conducătoarea luptei Antimafia poate să ajungă seara acasă și să ia cina cu Mafia? De ce nu, important e să gătească cineva. Plebea, poate. Sau serviciile?

* Primarul din Deveselu, deși decedat, apare încă pe buletinul de vot și poate fi reales. Eh, așa politician, ăsta orgoliu. Dumnezeu să-l aleagă!

Citit 1095 ori Ultima modificare Vineri, 25 Septembrie 2020 19:31

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.