Sectorul de parfumuri scumpe

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Până la urmă, s-a furat sau nu la sectorul 1 al Capitalei? Și, ceva mai greu, de ce nu se acceptă repetarea numărătorii voturilor în ograda considerată proprietatea madamei Clotilde? La Piedone, în sectorul 5, se poate renumăra, nu și în arealul Dorobanți-Băneasa-Cișmigiu. Știu, e întrebare de pesedist, dar mi-o asum, mai ales că alegerile au trecut.

* Sectorul disputat de Armand și Tudorache miroase a parfumuri scumpe, nu e ca în sărăcia lui Piedone. Acolo riști să stârnești focare de infecție punând iarăși mâna pe buletinele de vot...

* După cetățenii Dominic Fritz de la Timișoara și Allen Coliban de la Brașov, vedetele scrutinului românesc din 27 septembrie, și Mario Camora, chemat în premieră la naționala de fotbal a țării noastre, poate fi considerat membru USR.

* Ca să rămânem în fenomen: distinsa Anamaria Prodan, noul impresar al antrenorului Florin Bratu, și-a avertizat noul client. Și nu oricum, e ceva de domeniul fantasticului: "Să nu-mi apară prin presă cu femei uşoare, să fie serios!" E un tablou absurd, ca o distopie în care Liiceanu sau Pleșu ar interzice lectura.

* Dorin Cioabă, supranumit Regele Internațional al Romilor, a candidat pentru funcția de primar al Sibiului, din partea Partidului Romilor Pro Europa, și a obținut impresionantul număr de 80 de voturi. Omul spune că a fost sabotat, că nici măcar n-a putut afișa asul de treflă, simbolul partidului, pe buletinul de vot. Neșcolarizații din etnie - presupunere personală - au dat din greșeală cu ștampila în calul alb al umaniștilor lui Dan Voiculescu, formațiune din care fac parte în filiala gălățeană Eugen Durbacă și Picu Apostol Roman. Altă explicație nu stă în copite.

* Nicușor Dan de la Capitală anticipează multe avarii la iarnă și pregătește în acest sens un management de avarie pentru rețelele de termoficare. Bucureștiul intră într-o epocă nouă, Occidentul nu înțelege sintagma „management de avarie”. Mă tem că nici ai noștri nu pricep nicio iotă, dar cine-i vinovat pentru toți oltenii și moldovenii, sătui de provincie, care au ales să devină mitici?

Citit 1223 ori Ultima modificare Joi, 01 Octombrie 2020 16:59

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.