De-am fi responsabili

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* A revenit în prim-plan Lenuța Udrea, nu-i place anonimatul în care s-a complăcut după revenirea din America Centrală. Și a descusut-o Denise Rifai la Kanal D, iar fosta primă blondă a țării a povestit despre cum o înșela Dorin Cocoș, ex-bărbatul ei, un macho man la fără frecvență. Hm, mi se pare publicitate mascată - cum să-i pui coarne Elenei, stimabile? Cu toate petele sale, să fim cinstiți, nu e de lepădat!

* Udrea a fost întrebată acum trei seri și dacă i-a fost iubită lui Traian Băsescu, una dintre legendele României post-decembriste. Iar a noastră a zâmbit și a negat, spunând că totul a plecat de la o glumă. E clar, nici marinarul nu mai era zdravăn ca-n tinerețe, îl ajuta doar CV-ul...

* Mi-aș dori ca măcar compatrioții care lucrează în mediul bugetar să nu mai solicite acel lockdown uricios. Cum să vrei reînchiderea țării, cine te va hrăni? Pe tine, bugetarule, pentru o perioadă te va mai furaja statul, dar se vor termina și împrumuturile externe. N-ai cum să-i mai dai ceva băiatului de la semafor, că-ți bălește parbrizul și îți bate și obrazul când îi arunci doar un sfanț... P-acolo ne-am putea situa, asta-i buba. Și dacă te crezi la adăpost, muncitorule din sistemul ocrotit de politicieni, să fii atent la cei din mediul privat! Vor întreba, intrați la tine în casă - nu știu când, habar n-am cum, e doar o plăsmuire a imaginației și inteligenței subsemnatului - unde se află frigiderul.

* Altfel, haideți să fim responsabili și să nu mai cerem îngenuncherea propriei economii! Madam Merkel iese la pensie, deci își pierde și Klaus puținii prieteni pe care și i-a făcut de când a ajuns la Cotroceni.

* Președintele Iohannis a făcut iarăși declarații, acum două zile. Am extras-o pe cea mai suculentă: „Nu procesul electoral a dus la creșterea numărului îmbolnăvirilor de Covid-19. E posibil să aibă legătură cu petrecerile de după alegeri.” Carevasăzică, nu oamenii de rând sunt vinovați, nu-i așa? Mi-e greu să cred că nea Vasile și tanti Maria au ieșit în stradă ca să savureze victoria lui Pucheanu de la Galați sau eșecul lui Robu de la Timișoara. Politicienii au dănțuit fără să țină cont de reguli. Eh, cam ei ar trebui să suporte noile măsuri, nicidecum restaurantele și bisericile...

Citit 1058 ori Ultima modificare Joi, 08 Octombrie 2020 17:34

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.