Portarul lor, ca ospătarii noștri

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Sociologul Mirel Palada a fost oprit de polițiștii din Capitală și a refuzat să se supună etilotestului, cu toate că mirosea a alcool sau, cum spun organele, „emana halenă alcoolică”. Cred că i-a fentat de teamă să nu-i iasă o alcoolemie fals pozitivă.

* Cunosc motivele eșecului naționalei de fotbal. Arafat spusese - așa cred, nu bag mâna în foc - că echipa întocmită de Rădoi trebuie să evite apărarea om la om. S-ar fi putut testa apărarea hibrid, c-un fundaș central în propriul careu și cu celălalt dincolo, la pomană, deoarece căpitanul Chiricheș, accidentat, se apăra deja exclusiv online. Iar la cornere ar fi putut purta masca și negaționiștii fotbalului.

* Telefotbalul este cam ca teleșcoala. Ne-am uitat acum două zile la islandezi cum joacă și am sperat că ne va califica tehnologia. Ne-a încurcat sloganul „Online va fi mereu simplu”.

* Am regăsit multe crâmpeie din viața noastră de zi cu zi în partida de la Reykjavik. Bărbații din camera VAR (pentru cei care nu știu, e acea odaie în care fazele sunt disecate la televizor) vedeau sacii cu voturi de la sectorul 1. D-aia au întârziat decizia acordării unui unșpe metri găliganilor care ne reprezintă.

* Altfel, comentatorii partidei, angajați la Pro TV (unul dintre ei e doar colaborator), par să fi făcut parte din echipa de negociere a lui Klaus Iohannis la Bruxelles. Ne-au promis ăia 80 de miliarde de euro, însă numai după miloaga celor doi.

* Știam că mai e ceva. Portarul Islandei, sărăcuțul de el, s-a prezentat ca angajații HoReCa din România. N-a avut de muncă pe întreaga durată a evenimentului. Dar îi știți și pe ai noștri, n-ar deranja pe nimeni. Unde-i pui, acolo-i găsești.

* Din fuziunea lui Tăriceanu cu Ponta, un alt subiect la modă în aceste zile, cele mai mari gonade politice le are tot Norica Nicolai. Doar așa, 1 la sută plus 1 la sută să nu dea tot un procent. Doamna va rupe masa la pauză, ca să-i trezească pe adormiți, așa cum ar fi trebuit să procedeze și Mirel Rădoi de la reprezentativa de chișcă rotundă.

Citit 1155 ori Ultima modificare Vineri, 09 Octombrie 2020 21:50

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.