Ne-a ajuns cuțitul la Oslo

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Chestiunile gospodărești încep să-mi mănânce tot mai mult timp. Cu toate că știam precis unde-mi las șosetele seara, dimineața nu mai găsesc decât fotoliul. Și paharul gol.

* Am o întrebare pertinentă pentru profesioniștii de la RCS-RDS. Nene, cum mama naibii mi-ați plantat canalele Rock TV și Taraf TV unul lângă celălalt? Altfel nu se putea? Dacă din greșeală, printr-un viciu de telecomandă, ajung la rock? Nu de alta, dar risc să mă facă doamna Ozana Barabancea ditamai satanistul...

* Orban a fost în control la DSP București și le-a răspuns la telefon celor care doreau să afle diverse informații. Un cetățean, fără să știe că stă de vorbă cu premierul, i-ar fi zis că are talent pentru a face carieră în politică. A glumit și el, nu înțeleg de ce Ludovic a luat-o personal.

* Fauna de pe Facebook este îngrozitoare: pune unul o glumă, o ia toată lumea. Asta contagiozitate, bre, nu țopârlanul cu plete importat din Republica Chineză. De aceea îmi vine să exclam că nu mai falimentează niciun bar sau restaurant din România! Prea se plânge toată lumea - evident că în spirit de maimuțăreală - că a rămas blocată pe dinăuntru. Are cine să facă un pui de consumație.

* M-a pus televizorul să mă uit la meciul de duminică seară, despre Norvegia - România este vorba. Am apucat la un moment dat să mă întreb de ce ne driblează norvegienii. Nu știam că au voie. Nu se spunea că românii sunt mai tehnici?

* Fostul fotbalist Răzvan Raț, un băiat simpatic din fenomen, a declarat că nu-i plac "mingiile" lungi. Nici mie, ba chiar le urăsc, mai ales când sunt alungite de prea multe vocale.

* Îl pomeneam pe Baranga, Laurențiu Baranga, tipul care a păcălit pe toată lumea că e licențiat și că e și doctor. Eh, Rădoi de la naționala de chișcă rotundă nu are încă bacalaureatul (se apropie de 40 de ani), dar acum două zile a fost aproape să ia 5.

* Adevărul e că nouă, microbiștilor fără frontiere, ne-a cam ajuns cuțitul la Oslo.

Citit 964 ori Ultima modificare Luni, 12 Octombrie 2020 18:10

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.