Lupta ideologică pentru ciolan

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Au ajuns să ceară unii pe Facebook obligativitatea purtării măștii și în sufragerie, dar să fie numai în livingul lor. Nu dau vina pe nimeni dacă dimineața nu-mi găsesc șosetele. Apropo, termenul de sufragerie îmi aparține, mi-am permis să nu fiu cool sau trendy.

* Mi-aș fi făcut un selfie bun de aruncat pe rețelele de socializare, însă văd că mai toată lumea se pozează cu bucata de pânză pe botic. De ce ai face asta? Se ia virusul și în mediul virtual sau era coada prea mare, când a parcat camionul cu inteligență, și n-ai mai avut răbdare?

* Profesorul Rafila intră în politică, mai lipsește doar semnătura sa de pe contractul cu PSD-ul. Reprezentantul României la OMS ar urma să deschidă lista pentru Camera Deputaților. Eh, acum sper să înțeleagă și Mitralieră de ce nu mai are loc pe foaie, fără să insinuez că aș ține cu microbiologul. Streinu-Cercel e low-profile, ratează și proximele alegeri parlamentare.

* Dar social-democrații criticau politica sanitară a PNL-iștilor, iar Rafila mișuna prin fauna în care șefi de trib sunt Arafat, Vela și Tătaru. Ceva se întâmplă și vom afla în câteva zile că medicul de la Timișoara, acel individ care le-a promis lumânări la ATI coronascepticilor, e de fapt Caramitru junior. Deghizat, firește.

* Sunt interzise nunțile, botezurile, pelerinajele, însă nu pricep de ce bătaia din alianța USR-PLUS – e o luptă ideologică pe niște locuri mai în față la ros ciolanul, să nu credeți că e un duel vulgar, cu poșete în cap, scuipați și pumni la coaste – nu e scoasă în afara legii. Încăierările sunt permise doar în județele care n-au raportat destule cazuri, să fim bine înțeleși.

* Beizadelele unor medici ieșeni au fost admise fără examen la Universitatea de Medicină și Farmacie din Copou. Acestea s-au furișat prin intermediul listelor cu studenți străini. Nene, traversăm ditamai criza sanitară – de ce am pierde vremea cu examene și alte suplicii? Intră copilașii direct și după numai doi devin titulari pe halat.

* Doamna Esca de la Pro TV a anunțat că lumea fotbalului a încasat un duș rece: „Cristiano Ronaldo are coronavirus.” Dacă n-a mai prins balonul de aur, trebuia să prindă și el ceva.

Citit 1032 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Octombrie 2020 18:42

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.