Nevoia de challenge-uri a românului

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Ieri, de Ziua Mondială a Alimentației, m-am uitat lung la frigider. Aproape că l-am întrebat din priviri dacă știe ceva. Va urma o criză de păpică sau e numai o păcăleală a șamanilor?
* Rafila a intrat în PSD, iar premierul Orban consideră că acesta e un pas greșit. Se pripește și domnul Șică – amice, după o lege nescrisă a ultimului an, și microbiologul va ajunge în PNL! Și e și mai bine să vină gata votat de mulțime.
* Cu o floare nu se face primăvară, a mai spus Ludovic, referindu-se tot la trecerea profesorului Rafila în armia lui Ciolacu. Hm, e o chestiune delicată! Așa o fi, dar cu o floare nu se face nici vinul cel mai bun, riști să rămâi singur la masa de la drum. Floarea chiar îl strică. Mi-a povestit cândva un crâșmar bătrân...
* Lupta dintre Orban și Dorneanu de la CCR – căutați detaliile acestui challenge, nu le-aș include aici, n-am spațiu destul! – vine ca o necesitate pentru românii ahtiați de meciuri. A jucat naționala de fotbal de câteva ori, a pierdut mereu, și se cerea încă un duel tare. N-am habar cine l-a câștigat pe ăsta și, păcatele mele, nici nu știu cu cine să mai țin, dar nici cu întâiul chitarist al republicii.
* Iaca titlu în presa națională! „Factura la gaze ar putea scădea cu peste 200 de lei/lună în timpul iernii. Ce trebuie să facem, potrivit Consiliului Concurenţei.” E incredibil, nu știu dacă sunt pregătit să plătesc mai puțin la gaze, n-are rost să-mi fie mai bine. Haideți să punem mâna pe furci! Eu îmi deconectez centrala, se urmărește ceva, nu sunt obișnuit să cadă bunăstarea deodată peste noi.  
* N-are rost să ne dăm de ceasul morții, e ceva firesc. Televiziunea de stat a Chinei a mutat camera de pe Xi Jingping când acesta tușea în timpul unui discurs. Ce e anormal? Digi douăzeci și patru și alte canale au mutat obiectivul de pe guvernare încă de la instalarea Cabinetului Orban 1. Ar exista și câteva dovezi.
* Un cunoscut medic nutriționist ne recomandă întărirea imunității. Parlamentarii nu-s obligați, ei o câștigă la vot.

Citit 791 ori Ultima modificare Vineri, 16 Octombrie 2020 17:44

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro