Candidează Sfinxul și Babele?

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Scrutinul din decembrie seamănă cu o finală a unei Olimpiade de Medicină. PSD-ul l-a racolat pe Rafila (apropo, de când e cu Ciolacu, nu i se mai spune și profesor, ci mai degrabă „pesedistul ăla de la OMS”) și e aproape să-l includă pe liste și pe Streinu-Cercel, PNL-ul trage tare de alți specialiști, USR-iștii îl mută pe Ungureanu de la Cluj la Buzău. Dar tot medic e. N-o fi chiar dictatură medicală, așa cum s-au grăbit unii să-i spună perioadei pe care o traversăm, dar nici democrație sanitară nu-i putem zice. 

* Excelentă observația unei publicații underground: de la testele PCR, direct în PSD. Se refereau băieții la intrarea în politică a microbiologilor care, pesemne, se așteaptă la o relaxare a crizei pandemice. Altfel, nu le-ar fi ars buza după politichie.

* Surprizele nu se opresc aici. Și președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din MAI, Dumitru Coarnă, urcă pe eșichier. Sau mai degrabă coboară? Hm, e de analizat. Mitică, așa cum îl apelează prietenii, va deschide lista PSD Călărași pentru Camera Deputaților. Așadar, tot la social-democrați. Cu alte cuvinte, iată că și reperele își suflecă mânecile, cu riscul de a-l supraevalua pe Coarnă. Sfinxul și Babele din partea cui vor candida, maică?

* Nu judec, n-am vreme de metamorfoze în diverse entități cărora, din snobism, li se spune hateri. Totuși, n-am cum să evit o istorioară atipică: fosta campioană mondială la gimnastică Ana Porgras, gălățeancă la origini, trăiește în Brașov și lucrează ca manichiuristă. Face unghii cu gel și semipermanente, în vreme ce publicațiile online ne rezervă săptămânal episoade cu și despre cei mai bine văzuți interlopi din România. Ăia-s bine, nicio grijă pentru ei, dar și Ana mărturisește că n-are dureri de cap. Fostă campioană mondială, ca să nu pierdem esența poveștii... Probabil ar fi spus mai multe, dar îi venise o clientă. Trist!

* NASA, neavând ce face, a publicat în weekend imagini de pe planeta Pluto în care apar lanțuri muntoase acoperite cu ceea ce pare a fi gheață. Pentru unii ar mai trebui și niște râuri sau fluvii de whiskey și s-ar cere mutați definitiv de pe Terra.

Citit 888 ori Ultima modificare Duminică, 18 Octombrie 2020 16:03

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.