Băieți, speriați vânatul!

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Managerul unui spital din Timișoara, e acel domn care invita coronascepticii cu lumânări la ATI, susține că virusul nu se transmite la școală, ci numai la petreceri. Păi, monșer, există imagini limpezi de la exit-poll-ul din 27 septembrie, când noul primar de pe Bega sărbătorea într-o mare de fani extaziați. Prin urmare, nu chefuia „poporul nenorocit care nu respectă regulile”, nu-i așa?
* De fapt, nici nu văd prea multe ocazii de a da petreceri: șomajul crește, falimentele se țin lanț, suntem somați să așteptăm pregătiți o criză alimentară, vaccinul nu apare, crește numărul de cazuri de noi infectări și ne stau și alegerile parlamentare în gât. Iar domnul Țiriac, ca să pomenesc un român lipsit de grijile deja enumerate, adoarme destul de devreme, înainte de telejurnal.
* Iar dacă școala nu întreține fenomenul, de ce elevii nu se află în bănci, de ce se jonglează doar cu renumitele scenarii galbene și roșii? O petrecere o mai poți amâna, indiferent de mobilul acesteia, nu și anii de viață în care poți învăța măcar să-ți falsifici o diplomă. N-am cum să-l uit prea curând pe Baranga, exemplu cu adevărat luminos, nu maneliștii și fetele ușoare promovate de tabloide.
* Ministrul Educației își păstrează statutul de vedetă involuntară, e liderul cu nas roșu și joben al actualului Guvern. Întrebată fiind cum pot fi ajutați școlarii văduviți de energie electrică (da, există o asemenea specie în acest stat comunitar!), Monica Anisie, poate din neatenție, a dat mai multe exemple, unul dintre ele fiind emisiunile de nișă de la TVR. Cu alte cuvinte, n-ai cum să urmezi școala online, că nu ești alimentat încă de la stâlpul de înaltă tensiune, însă îți permiți să te joci cu telecomanda în nisip.
* Doamna Anisie are dreptate. Dacă n-ai curent electric, implicit n-ai net. Atunci, neavând ce face, dai și tu drumu' la televizor.
* USR-PLUS acuză PNL de blat cu PSD, iar PNL acuză la fel de intens USR-PLUS de blat cu PSD, subiectul fiind numirea lui Florin Iordache în funcția de șef al Consiliului Legislativ. PSD, pe un ton șoptit, le transmite: „Băieți, potoliți-vă, speriați vânatul!”

Citit 879 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Octombrie 2020 17:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.