Parastasul democrației

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Nu-i suport pe colegii de breaslă care colportează tot felul de povești cu glazură de știre serioasă. Ziceți, nene, adevărul! Adi Minune și celălalt manelist (Uraganul și mai nu-știu-cum) se uitau, de fapt, la interviurile lui David Letterman, pe Netflix, nu dădeau nicio petrecere. Unul stătea pe canapea, celălalt pe două fotolii suprapuse.

* Evident, o asemenea informație se vinde mai bine decât faptul că în Țara Galilor, cu tendința de a fi copiat gestul și de alte țări europene, nu mai ai voie să cumperi cărți. Ce naiba să faci cu ele, eventual să ți se deschidă mintea, să începi să gândești critic?!

* Ca să fiu în siguranță, la alegerile parlamentare din decembrie voi vota printr-un serviciu de curierat. E unul mai personal, așa zice la televizor, care mă scutește de un drum.

* Instalația de nocturnă a stadionului din Iași a cedat în timpul meciului de fotbal dintre Poli din Copou și Viitorul Constanța. Primarul reales al Iașului acuză incompetenții din fenomen, dar cel mai supărat e feciorașul său, ăla cu imobiliarele, nici nu știu dacă a fost dat la grădiniță... Eh, ăla pariase toate casele familiei pe echipa gazdă.

* Ministrul Tătaru recomandă în continuare școala față în față. Pentru doamna Anisie de la Educație, cel puțin asta se zvonește, ar fi bună și aia făcută de la distanță.

* Raluca Turcan și-a făcut campanie electorală în biserică, împărțind ajutoare pentru nevoiași. Dacă o lua și pe Alinuța Gorghiu cu ea, ar fi avut și mai mult spor - ofereau sendvișuri, ca parastas al democrației și al noțiunii de scrutin liber.

* Deși teatrele sunt mai mult închise, premierul joacă. Dar în aer liber, e talentat. Care-i piesa? E comedia aia în care ni se spune că România nu va reintra în lockdown. Bine, la un moment dat e cu drame, cu d-alea, dar nu vreau să fac spoiler.

* Alegerile din Republica Moldova o dau câștigătoare de etapă pe Maia Sandu. Până la maia-hi-maia-hu, onomatopee de mare succes, mai sunt două săptămâni. Și un oligarh, cu 16 procente în primul tur.

Citit 1163 ori Ultima modificare Luni, 02 Noiembrie 2020 17:28

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.