Duhul lămpii nenorocite

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* M-am trezit ieri dimineață în zgomotele de peste Atlantic. Se vota de zor, se și număra, însă nu înțeleg de ce nu le-au bătut vecinii în tavan. Mă rog, în zid, doar mă refer la mexicani.

* L-am și văzut pe Trump într-o ieșire live, la Pro TV. Mă rog, postul din Pache Protopopescu transmitea de pe continentul descoperit în mare parte de Columb (nu mai e voie să spui asta, însă mă risc nițel). Mai lipsea ca eternii angajați Busu și Neti Sandu să-și dea cu părerea despre scrutinul yankeilor, în rest le aveam pe toate.

* Și m-a gândit numai la o singură glumă, vizavi de scrutinul epocal din SUA, îmi venea în cap o afirmație de genul "Melania, dragostea mea!", evident în limba engleză. Pe nevasta celuilalt nu știu cum o cheamă - parcă vezi că Michelle scrie în buletinul acesteia! - și nici n-am căutat pe Google. Mă temeam să nu-mi dinamitez anecdota.

* Ieri, 4 noiembrie 2020, a fost realmente o zi istorică. Traian Băsescu a împlinit 69 de ani. Vârsta și poziția în stat nu se mai spun, însă nu știu exact de când. Nicio remarcă vizavi de doamna Lenuța Udrea, fostă blondă de primă mână. Absolut niciuna. Parol!

* E o reclamă la modă cu un spiriduș albastru și burtos (unii îi zic duhul lămpii) care promovează, printre altele, un serviciu intitulat easybox. E un automat din care îți poți ridica produsul preplătit. Dacă-l găsești. O singură dată am apelat la easybox și, după coordonatele GPS primite, am ajuns să caut automatul în curtea unor cetățeni. Nimerisem deschis, aplicația de pe telefon mă îmbia să avansez și brusc s-a blocat poarta electrică în urma mea. Am "orbecăit" 15 minute în acel labirint, era un drum privat care deservea mai multe proprietăți de lux, și m-a zărit o doamnă care se pregătea să iasă în oraș. Îmi era clar că n-am ce căuta acolo. Mă iertați, eu sunt cu... easybox-ul, îi zic fâstâcit. A, nu, n-am comandat nimic, răspunde amabilă femeia. Nu știam cum s-o fac să conștientizeze absurdul situației: „Bine, dar îmi deschideți și mie poarta? Am intrat aici cu mașina și..." Reacția finală a interlocutoarei m-a blocat mai tare decât poarta și decât spotul cu duhul lămpii nenorocite: Aha, dar cui aveți să-i lăsați pachetul?

Citit 1153 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Noiembrie 2020 17:02

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.