Cu Armata la coafor

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* N-am nimic cu medicul Virgil Musta de la Timișoara, nici nu riscă să-mi devină simpatic. A comentat ieri, în nota-i obișnuită: "În foarte scurt timp, sistemul va fi copleșit. Nu vom mai avea locuri să internăm pacienți la ATI". O spune când ne apropiem de 10.000 de cazuri zilnice, însă o fredona și în zilele în care eram "captivii" a câte trei sau patru sute de situații noi. Așadar, haideți să nu mai căutăm vinovații numai în piața de proști!

* Memoria îmi poate juca feste și mi-e lene să verific dacă v-am spus-o deja: doar mi se pare că ministrul Sănătății s-a îngrășat peste măsură? Chiar nu credeam că pandemia are prostul obicei de a se depune. Pe fălcuțe, pe aripioare, pe conturi și abdomen...

* Domnul Tătaru, căci nu mă refeream la tata, a anunțat că până la alegerile din decembrie nu va exista un nou lockdown în România. S-avem pardon, furăm glumele așa-zișilor creativi, dragă domnule ministru? Am scris și eu de acum două săptămâni și jumătate că va reveni carantina peste noi imediat după ce BEC-ul va fi validat scrutinul pentru Parlament. Prin urmare, e limpede că de Crăciun o să facem declarație specială ca să-l primim pe Moșul darnic.

* Nu înțeleg și de ce nu i se mai spune carantină. Lockdown, pe bune? Ce vor înțelege țața Marghioala din Bârlad și bade Gheo din Șimleul Silvaniei, că au picat extratereștrii peste noi? Propun să ne potolim și să ne vorbim limba maternă. Cât ni se va mai permite.

* Același șef al Sănătății anunță că Armata va fi implicată în vaccinarea populației. M-am interesat în stânga și-n dreapta, însă n-am primit niciun răspuns. Nimeni nu știe ce presupune asta - aș avea un mesaj la fel de tulbure dacă aș enunța că mă duc cu Armata la raze. Sau la coafor.

* Elon Musk își dorește un oraș funcțional pe Marte până în 2050. De ce durează atât de mult? Nu găsește meseriași: faianțarii buni au emigrat de mult pe Saturn și pe Venus.

* Ferească Sfântul să ajungă Musk pe planeta aia fără un instalator sanitar și fără cetățeanul care, obligatoriu într-o salopetă pe care scrie Ispat Sidex, se va implica în montarea instalației electrice!

Citit 1069 ori Ultima modificare Joi, 05 Noiembrie 2020 19:31

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.