Glumițe cu Merkel

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Am fost anunțați că vor fi închise piețele, care sunt organizate în majoritate în aer liber, dar vor rămâne deschise supermarketurile, adică niște unități de tip indoor. Prin urmare, dietele pe care le căutăm pe Internet devin din acest moment superflue, vom slăbi oricum.

* Mi se suflă că legea va fi modificată, că tarabele în aer liber vor rămâne pe poziții. Bun, dar eu ce fac cu sacii de cartofi pe care mi i-am achiziționat în grabă încă de joi seară?

* Magazinele din țară vor fi închise la ora 21, e o altă măsură luată în ultimele ore. Desigur, era moartea mea să merg la alimentara în noiembrie pe la 10 fără ceva, după Telejurnal și Cântarea României. Îmi pare rău pentru cititorii mai tineri, au nevoie de legendă pentru a înțelege gluma.

* Echipa de fotbal CFR Cluj, campioana României, a luat goluri acum două zile și după ora 21. E musai de întrebat domnul Klaus Iohannis pentru a afla dacă se pun.

* Se va face exclusiv școală online, deși s-a spus de nenumărate ori - am auzit cu urechile mele - că aceste unități sunt cele mai ferite de coronavirus. De fapt, e o strategie: doar așa nu ne vor mai fi vânate creierele. Cine naiba să le mai vrea?

* De luni trecem la telemuncă, acolo unde se poate. Așa a anunțat președintele. Băiatul care îmi pune gresie m-a și notificat că va respecta legea: a început deja să-mi trimită tutoriale de pe Youtube. Mi-am luat și șpaclu, deși sunt certat că i s-ar spune în alt mod.

* Identific și părțile pozitive ale problemei. Măcar, de acasă, n-o să mai fac și telemunca altuia.

* Culmea reconversiei profesionale, în pandemie: un ospătar să devină actor. Sau cântăreț.

* Șeful de la Cotroceni - așa se bârfește - a vrut să-i facă joi seară o farsă Angelei Merkel. A sunat-o să-i spună că va închide și anumite magazine din România, un lanț important, nu-i dau numele. Cancelarul Germaniei, la fel de hâtru ca al nostru, i-a răspuns ghiduș, cu accent ardelenesc: No, închizi pe mumă-ta, cheia-i la mine.

Citit 1068 ori Ultima modificare Vineri, 06 Noiembrie 2020 18:40

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.