Câinele, nu și nu

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Îmi scăpase afirmația medicului Arafat, din weekend, acea sugestie de a convinge animalele de companie să nu ceară promenadă de la ora 23,00 la 5,00. Nu știu cum să vă spun, dar sunt certat cu motanii din dotare, așadar nu-mi depistez șansele de reușită.

* Ham, ham, monsieur Raed, poate că vă scapă un detaliu esențial: câinele din dormitor nu reacționează ca subsecretarii de stat sau aidoma prefecților vremelnici. Nene, ăștia dacă nu vor să se mai țină, sunt în stare să-ți marcheze rădăcina piciorului.

* Copiii unor imigranți turci sunt considerați "părinții" vaccinului anti-Covid de la Pfizer. Pasionați de cercetare, ei ar fi lucrat în laborator și în ziua nunții, scrie presa internațională. Vă dați seama că au avut muzică nepermis de proastă la nuntă? Așadar, DJ-ul e primul vinovat de "uărcăholismul" lor. Poate și nașul, care se îmbătase ca berbecul înainte de servirea ordeufului. Important: arhicunoscuta sintagmă „ca porcul” este în afara legii în lumea islamică.

* Pentru cititorii plimbați mai mult de două străzi, Pfizer e creatorul celebrei pilule de putut, Viagra, cum i s-a mai zis, din snobism. Recunosc, am emoții când va apărea vaccinul - să nu fie ușor albăstrui, aș risca să abandonez și nenorocita de telemuncă.

* Pe de altă parte, Vladimir Putin spune că toate vaccinurile rusești împotriva Covid-19 sunt eficiente. Aproape că uitasem neajunsul de la care începusem discuția. Fir-ar să fie de pastilă albastră!

* Primarul municipiului Brașov, Allen Coliban, a avut până alaltăieri un CV fardat cu minciuna că ar fi absolvit Facultatea de Automatică și Calculatoare din București. Prins cu mâța-n sac, noul edil-șef al urbei de sub Tâmpa s-a scuzat ca un politruc... O țară care cu adevărat vrea să se înzdrăvenească (m-aș fi folosit de un slogan la modă, însă ne aflăm în campanie electorală) l-ar fi obligat pe ins să-și prezinte demisia și să suporte cheltuielile unui nou scrutin. Nu e cazul, însă. Probabil își va răscumpăra greșeala cu vreo borduriadă într-un municipiu - e părerea unui turist care vizitează locul aproape anual - aranjat la bold.

Citit 1335 ori Ultima modificare Marți, 10 Noiembrie 2020 18:25

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.