Scrijelind despre Maradona

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Românii, talentați sau nu prea, au simțit nevoia să scrijelească (termen care conține tot ce trebuie) pe rețelele așa-zis sociale compuneri despre Maradona, cel mai spectaculos fotbalist din istorie. Unii au și copiat de la alții, personalități, nu glumă, important era să vedem cât de mult se suferă în acest colț de planetă. Unii au uitat brusc să mai posteze ceva despre pandemie... Iată că Diego chiar a făcut ceva în scurta sa prezență pe planetă!

* Pentru subsemnatul, Maradona a însemnat ieșirea de sub comunism, așa o vedeam atunci. Am prins Mondialul din Italia, primul din viață, și l-am văzut în premieră pe marele număr 10. Îi las pe alții să-l plângă, n-am niciun drept. Simt doar că se scurtează coada și că ne vine rândul.

* Până acum două zile era Regele sau acel Hagi cu a sa limbă română imperfectă. Mai nou, la rubrica de știri din sport, i se zice Maradona din Carpați, doar pentru că nu mai există Maradona. Sfat prietenesc: reveniți, fraților, la știrile despre camoravirus!

* Schimb registrul cu declarația minunată a președintelui României. A spus acum două seri că un șef de stat nu trebuie să fie mut. Doamne ferește, cine să-l acuze de așa ceva? Mai mult decât atât, ne-a cam luat pita de la gură, o asemenea probă de umor involuntar n-am mai întâlnit de când am fost dotat cu văz și auz.

* Ministrul Sănătății din România a vorbit la televizor despre un eventual lockdown: „Nu închizi o țară, închizi efectiv zonele în care vezi că transmiterea este accentuată, impunând și alte reguli.” Evident, omul cu zuluf în frunte vorbește pentru el. Nu-i garantează nimeni prezența în următorul Executiv al republicii.

* Ne plângem că "toate s-au scumpit", dar la un supermarket din Galați - bănuiesc că nu e caz izolat, trebuie să existe și în alte localități o asemenea șansă unică - kilogramul de parizer costă cinci lei. Scrie pe el "parizer cu carne". Abia această precizare mi se pare dubioasă.

* Cetățenii pofticioși care doresc parizer din hârtie lucioasă (glossy i se mai zicea pe vremea în care poza și Pamela Anderson), ca de revistă, sunt rugați să mai aștepte câteva zile.

Citit 707 ori Ultima modificare Joi, 26 Noiembrie 2020 19:53

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.