Sărbătorește-te pe tine!

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Mi-a picat în căușul palmei informația conform căreia un agent de pază al aeroportului din Cluj-Napoca s-ar fi împușcat accidental, în încercarea de a sparge nuci cu pistolul din dotare. Ulterior, am aflat că vestea e de prin 2013, dar e autentică. Decât așa, mai bine mergem tot cu rata sau ieșim la "ia-mă, nene!".

* Să ne oripilăm și mai tare! Conform unor reguli de sărbători din Belgia, măsuri date recent publicității, doar un singur oaspete dintre invitații la masa de Crăciun va avea voie să folosească toaleta. Ceilalți se pot sărbători pe ei. Or vin gata serbați.

* Superficialitatea pe care o atinge în 2020 marele Occident, iar dovezile sunt nenumărate, este fără precedent. Iată cum privata din fundul curții, proiect sută la sută românesc, devine piesa de rezistență în tabloul absurd al acestui final de an!

* Și Italia stă bine la acest capitol: slujbele de Crăciun cu public au fost interzise, deși acolo - ca și la vot, ca și la market și mult mai bine decât la metrou - sunt respectate niște reguli elementare. În plus, oamenii nu au voie să invite la masă persoane din afara familiei. Probabil tot din cauza toaletei - s-ar supraîncărca.

* Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenționare de călătorie în Slovenia: "Sunt căderi masive de zăpadă, intensificări ale vântului și inundații." Cunosc cel puțin un turist român - nu-i fac reclamă, e și puțin ocupat în această „peroadă” - care suferă cumplit din cauza închiderii pârtiilor de schi din Europa...

* Patronul unui club de fițe din Timișoara este noul administrator public al județului Caraș-Severin. Nu mi se pare curioasă această evoluție a individului, doar gospodari care au făcut ceva în viață (fără să fi trecut prin arhicunoscuta etapă a lipitorului de afișe) pot dezvolta o urbe, un județ. Dacă ai dansat în clubul acestui antreprenor, n-ai făcut-o pentru că se intona imnul vreunui partid. Patroane, să curgă șampania pe șosele!

* Imaginile din secția Covid a spitalului din Reșița nu mai pot fi comentate. Sper ca managerul și subalternii săi să aibă leafa la zi. Vin sărbătorile, nu?

Citit 671 ori Ultima modificare Joi, 03 Decembrie 2020 21:44

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.