Concluzie de antrenor de fitness

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Mă luase valul, nu degeaba trăiesc într-un oraș dunărean, și era cât pe ce să omit noua poveste a Prințului Paul de România și detaliile aferente. N-am să calc în păcatul de a folosi gluma cu „Prins Paul”, cum pare să fi fost infestate rețelele de social-media. Spun doar că ne facem o proastă imagine în străinătate: să ne condamnăm una dintre puținele figuri nobiliare din țară? Este inadmisibil. 

* Dacă Prințul Paul a fugit în Portugalia, așa cum se zvonește, înseamnă că are o condiție fizică de invidiat. E o concluzie la care ar putea ajunge orice antrenor de fitness.

* Abia de Remus Truică, om de afaceri în patul căruia s-ar fi împiedicat cântăreața Patricia Kaas (așa se bârfește, n-aș băga mâna nici în cuptorul cu microunde), începe să-mi fie milă. La banii domniei sale, timp de șapte ani de zile, cât va dura detenția, nu va fi martorul schimbării societății mondiale. Bine, tendințele sunt vizibile, dar mai bine era să stai picior peste picior, lângă șemineu, cu un trabuc în colțul gurii... Deși, la cum se face închisoare în ziua de azi, n-aș paria că businessmanul va rămâne cu plămânii neafumați. Va mirosi a Cuba, presimt.

* Neti Sandu de la Pro TV a vorbit ieri dimineață un pic altfel despre cele douăsprezece zodii. Cele mai multe dintre ele – așa crede horoscopista – sunt predispuse la vizite, organizate sau împinse, de Crăciun și Revelion. Sper că la această rubrică nu se uită și domnul Arafat. 

* Ghidul Organizației Mondiale a Sănătății pentru Sărbători este maculatură ieftină. Cum să te întâlnești cu familia extinsă în aer liber? Când, mai ales după ora 23, când e interzisă ieșirea din casă? Și unde mai exact, în spatele blocului, ca să nu deranjăm vecinii? În șoaptă nu putem să vorbim și la telefon sau prin aplicația Zoom? Cam multe întrebări legitime la care nu va răspunde nimeni. OMS, rămâi pe viruși și pe bacterii, că la distracție și socializare nu te pricepi deloc!

* Acoperișul Arenei Naționale, care a costat milioane de euro (acoperișul, nu arena), riscă să se prăbușească. Din cauza zăpezii, scriu confrații din presă. Hm, incorect. Din cauza contractelor cu statul. Eh, așa da, altfel sună.

Citit 924 ori Ultima modificare Vineri, 18 Decembrie 2020 23:46

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.