Marketing viteză

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Vaccinul transportat în cutii de pizza, întâmplare povestită de ziariștii din Slobozia, e acel vaccin de moment. Simți că ai imunitate, dar aceasta se pierde ușor. Un vaccin adus în ceaun, cum sunt mâncărurile trainice de la țară, ar fi putut învinge pandemia.

* Altfel, ne-am fi plâns de uniformizare, de globalizarea măsurilor de obstrucționare a coronavirusului. Eh, dacă băiatul cu pizza va putea să mă înțepe și în braț, nu numai în portofel (da, da, e tot mai scumpă aia cu salam, mozzarela și ciuperci), cred că voi fi de acord să mă vaccinez înainte de primăvară. Până atunci, va trebui să lăsăm linia întâi să treacă acest test pandemic...

* Dacă aș locui în Slobozia, acum mi-aș deschide o pizzerie. Nu știu să fac pizza, dar până atunci poate vaccinez și eu pe cineva. Financiar, nene, să nu ne gândim la obscenități!

* Managerul spitalului din Găești, care și-a permis să vaccineze și de-alde mine, neica nimeni, s-a ales cu o ceartă zdravănă, deși nu-i aparținea culpa că medicii (și ce alte oficialități prinse în schemă) refuzaseră medicamentul. Decât să arunce la gunoi dozele rămase, le-a injectat în contribuabili nepretențioși. Încă nu știu de ce această informație are un puternic damf de publicitate mascată. Marketing viteză, acesta e sport olimpic de un an și ceva încoace.

* Majoritatea ţărilor dezvoltate ar trebui să înceapă să revină la normal în a doua jumătate a anului 2021, pe măsură ce vor avea loc tot mai multe vaccinări pentru Covid-19, a afirmat un economist-şef de la FMI. Despre noi n-a spus nimic, dar știu să citesc printre rânduri: noi ne vom vaccina mai greu, bașca nu ne numărăm printre țările dezvoltate. Carevasăzică, e posibil să fim prinși de următoarea pandemie cu asta neterminată. Sau cu dumneaei pe stoc, cum se spune.

* O femeie din Suceava a câștigat marele premiu la tragerea Loto 6/49 de duminică: aproximativ 1,46 de milioane de euro, cu un bilet de numai 33,50 de lei. Mi-aș dori ca prima întrebare a reporterilor să fie următoarea: Vă veți vaccina, doamnă?

Citit 754 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Ianuarie 2021 16:48

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.