Mâțe, iar mâțe și Capitoliu

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Ce să vă spun, Capitoliu! Extraordin-are ce să se întâmple, cei mai mulți dintre români nu auziseră până alaltăieri de sediul Guvernului Statelor Unite ale Americii, dar au împânzit Facebookul și celelalte rețele (sau rețete?) de socializare cu opinii care nu interesează pe nimeni. Trebuie să ne dăm cumva atotștiutori, nu-i așa? De ce să rămânem doar la stadiul pozelor cu mâțe? Îl putem lua la rost pe ciufulitul de Donald Trump, chiar dacă noi n-am mai fost la vot, acasă, în România, de pe vremea lui Ion Iliescu.

* Zic compatrioții (fac trimitere acum și la analiștii politici) că e nebunie peste gârlă, că la nivelul acesta n-a fost nici măcar o țară aproape dezvoltată, că marele vis american scârțâie. Sau că a fost oblojit tocmai prin intervenția Gărzii Naționale. Propun următorul experiment: diseară, la ora 21, aș putea încerca să intru fraudulos în Prefectura județului Galați, niciun minut mai devreme, niciunul mai târziu. Credeți că voi reuși? Am dubii serioase, mă pot alege și cu o cârjă pe spinare în caz că-mi etalez cine știe ce arsenal logoreic. Prin urmare, cum mama lui Joe Biden au reușit mascații ăia să penetreze altarul democrației SUA? Aș putea spune că au fost și încurajați s-o facă, însă n-am nicio dovadă. Oricum, de mult n-am mai pus mare preț pe filmele de la Hollywood.

* Vai, dar fără aporiile politicienilor dâmbovițeni, nici nu s-ar fi dus yankeii la culcare. Au mâzgălit băieții pe Facebook că ale lor gânduri primit-au deja mult râvnita viză, fără să încerce în prealabil șansa loteriei dedicate, ceva de plâns cu secreții. Printre artizani, nelipsitul (deja) Iulian Bulai, deputat USR-PLUS devenit star după atacurile la adresa TVR și a lui Garcea. Chiar mă gândeam la americanul care-și face veacul cu bani puțini și speranțe așișderea... Ce-o fi fost în sufletul lui? „Nene, what the hell, sper să ne potolim, să iasă nenorociții ăia din Capitoliu, dar nu pricep de ce nu mai vine mesajul lui Bulai.”

* Cred că Ministerul Educației e sub blestem. Ceva se întâmplă, oamenii care ajung să-l conducă devin de neînțeles. Iată declarația ministrului Sorin Câmpeanu: "Dacă s-au distribuit toate tabletele, nu înseamnă că ele au ajuns la elevi." Aha, doar dacă au fost duse la vreun salon de videochat.

Citit 852 ori Ultima modificare Joi, 07 Ianuarie 2021 16:12

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.