Tulpina de calorifer rece

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Abia aștept să-mi mai crească bicepsul, doar cel stâng care se vede în poza oficială de la vaccin. Totuși, caut să mituiesc și fotograful, trebuie să se forțeze ca să ies într-un anume fel. Apoi, vreau să fiu lăudat, în special de anumite doamne.

* Recunosc, după ce am văzut brațele primilor oameni în stat (Anca Dragu e președintele Senatului, doar presupun că e pe aceeași linie, n-am zărit-o la dispensar), m-am apucat de tracțiuni și de flotări. Pe alea logice le practicam de mult.

* Și premierul Greciei a atras nenumărate laude din tabăra feminină a vieții, dar a greșit și omul acela. S-a prezentat dezbrăcat pe jumătate, o eroare majoră din punctul meu de vedere...

* A vorbit primarul Capitalei despre normalitatea din alte state care nu tolerează o atmosferă sub 19 grade Celsius într-o încăpere. De unde 19, de ce numai atât? Încercăm să facem oricum economie? Sau poate că astfel drumul municipalității bucureștene, care pleacă de la un mare minus (of, avaria mea!), se scurtează simțitor.

* Cam așa ar anunța doamnele care se perindă pe la telejurnal, indiferent de canal: "Breaking news și fața la perete! În București a apărut o nouă tulpină de calorifer rece."

* Măcar la aceste capitol - știu, am mai scris, nu mi-am pierdut chiar de tot memoria - Galațiul stă extraordinar. Îmi aduc aminte cu nostalgie de verile din mandatele lui Dumitru Nicolae, Dumnezeu să-l odihnească, în care făceai patru dușuri pe zi în luna mai, ca să-ți ajungă până în septembrie. Deh, reviziile.

* Viorica Dăncilă, fost premier al României, va publica o carte în care vorbește inclusiv despre relația sa cu Liviu Dragnea. Sună interesant, aduce ușor a scriitură de Kafka. Or e science-fiction curat.

* Un cetățean a aruncat la Bușteni cu vin fiert în ambulanța care i-ar fi speriat copilul la baza pârtiei. Amenda e, însă, o banalitate. Două sute de lei! Pentru acel vin vărsat la nervi, l-aș fi cercetat cu mai multă responsabilitate. Vinul de calitate nu e de găsit pe toate drumurile.

Citit 959 ori Ultima modificare Marți, 19 Ianuarie 2021 16:51

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.