Of, Denise!

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Ministrul Sorin Cîmpeanu, urmașul doamnei Anisie la Educație, a purtat la vaccinare o cămașă specială, cu mânecă detașabilă, ceva ieșit din comun. Probabil că nici la toaletă nu merge oricum. Direct prin buzunar e mult mai simplu.

* S-a scuzat distinsul ex-membru PSD că are obiectul vestimentar în garderobă de când a vizitat nu-știu-câte țări în care urma să se vaccineze la foc automat. Cred că-i era jenă de propriul braț, mult mai moale decât al colegilor, sau, vorba unui internaut, o fi mascat vreun tatuaj ambiguu din adolescență. Ceva cu vreo sirenă jucăușă...

* Una dintre știrile de tot râsul din fluxul de ieri vine din județul vecin și prieten. La Vaslui mă refer, cu Brăila încă suntem în negocieri. Nici vecinătatea nu ne vine cum trebuie. Așadar, un polițist e cercetat din cauza unor fotografii scandaloase apărute în mediul online: purtătorul de caschetă era în desuuri feminine și ținea ostentativ un morcov în Curtea de Argeș. Da, acolo. În plus, din punct de vedere fiziologic (asta e mai complicată), fătălăul se fotografia la două capete. Se ridică, la fel de semeață, și o dilemă geografică: milițian din Vaslui cu morcov în Curtea?

* Asta a înțeles polițistul vasluian de la fostul șef de Interne Marcel Vela, care dusese sugestiv degetele la ochi (era epoca în care interlopilor li se declara război; nu mai e de actualitate): că trebuie să-și îmbunătățească vederea. Iar morcovul e foarte bun. Dar nu pe acolo, nene!

* M-am chiorât și eu la emisiunea doamnei Denise Rifai, de pe Kanal D. Prea era pomenită, se perindă și personalități pe care nu le găsești oriunde... Și am prins show-ul în care la vorbitor era Cristian Borcea, fost finanțator al lui Dinamo. Nu mi-a trebuit prea mult ca să mă lămuresc. Producția asta TV e cam așa, dacă greșesc, prefer să răspund doar în fața Marii Adunări Naționale. Pablo Escobar, dacă ar veni la emisiunea lui Denise, ar participa la următorul dialog: Domnule Escobar, avem acum întrebarea roșie. Ați făcut trafic de droguri? Nu, doamnă Rifai, ar răspunde cu degajare presupusul infractor. Apoi gazda l-ar bloca definitiv: Bine. Trecem la următoarea întrebare. În ce zodie sunteți născut?

Citit 933 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Ianuarie 2021 17:11

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.