Marketing de lână

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Super-tulpina, deja promovată pe toate căile, nu ține cont de faptul că în România e încă iarnă. E adevărat, ghioceii noștri nu s-au ascuns niciodată, cu toate că aveam alte pretenții de la domniile lor. Merită o mărire de leafă, n-o vor primi.

* Coordonatorul Gheorghiță, responsabilul care conduce campania de vaccinare în România, spune că numărul celor care s-au programat depășește numărul dozelor de vaccin disponibile. Păi, avem o problemă, monșer. Campania din audio-vizual, blocată zilele trecute de CNA, nu miza pe o imunizare "în limita stocului disponibil", dimpotrivă se făcea reclamă en-gros la această activitate. Carevasăzică, nu oamenii de rând, proștii pe care a picat mereu măgăreața, sunt vinovați. Dar, media tot pe amărâți îi va vâna. N-a picat niciun cap de la începutul pandemiei, cu excepția acelui ministru al Sănătății care dorea testarea masivă a bucureștenilor, nu-i așa? Doar alegerile i-au mai măturat, pe ici, pe colo. "Colo" e adverb, nu mă refer la domnul colonel desemnat să scoată țara din pandemie. Doamne, ferește!

* Școlile din țară sunt ferecate (e ultima informație din acest domeniu care m-a bântuit), dar un angajat al unei unități de învățământ din Capitală a fost depistat cu tulpina suferinței din Marea Britanie. Și acum, ceva bun. Gazetele online anunță că DSP a dispus deja închiderea acelei școli. Ceva îmi scapă, îmi declin impotența mintală - dacă aceste clădiri în care se poate învăța tabla înmulțirii au deja zăvorul tras, ce să mai blochezi? Ah, se vor trezi unii să mă ironizeze: bă, școala e închisă pentru elevi, personalul auxiliar și doamna directoare mai trec pe acolo. Vax! Esența e în altă parte. Mi se pare sau chiar ne doream redeschiderea educației pe 8 februarie?

* Ca să conștientizăm cât de mult ne-a afectat epidemia, iată ce hal de titlu contagios vine de peste Atlantic: "Mănușile purtate de Bernie Sanders sunt la mare căutare." E vorba de niște grosolănii ideale pentru filmele lui Mr. Bean, împletite de o profesoară din Vermont, ceva de speriat! E genul de marketing de lână, învestirea lui Joe Biden avea nevoie și de imagini/texte care să emoționeze publicul de telenovele.

Citit 626 ori Ultima modificare Duminică, 24 Ianuarie 2021 14:14

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.