Probele anuale din China

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Doi adolescenți care se sărutau într-un parc din Ploiești ar fi fost amendați de un polițist local pentru că nu purtau mască, scrie presa locală. Sancțiunea se ridică la 250 de lei de căciulă. Desigur, căciulă, deoarece ne aflăm în plină iarnă. Aș putea scrie trei pagini numai despre acest incident, însă ar însemna să-l umanizez pe purtătorul de haine albastre cu dungă. Vă pupați, ha? Exhibiționism curat, vă arde de dragoste, nu vedeți ce vremuri trăim? Bine le-a făcut.

* E posibil ca milițianul să fi ajuns mai târziu în parc, să fi pierdut amănunte esențiale consumate în acea poveste de dragoste. Un telenovelist sadea, nu alta. De aceea s-a răzbunat pe tineri, intriga îi era străină, îi mai rămăsese pop-corn.

* Un spray nazal dezvoltat de cercetătorii din Turcia ar ucide coronavirusul într-un minut. Firește, el nu va fi avizat de autorități: mai întâi trebuie să consumăm stocurile de vaccin, abia apoi ne vom întoarce la tratament. E ca în copilărie, când mă invita mama la masă, cu rugăminți și amenințări: băiete, întâi ciorba, abia apoi promisiunea că vei vedea prăjiturile din galantarele cofetăriei.

* China începe să preleveze probe anuale de la cetățenii cu risc ridicat de îmbolnăvire cu COVID-19. Așa am citit, la prima vedere, dar nu erau probe anuale, ci anale. Măcar aceste teste, dacă vor ajunge în România, știu că nu vor fi însoțite de fotografii. Brandul și l-au arătat ai noștri doar la vaccinare.

* Guvernul României a aprobat în cea mai recentă ședință o hotărâre care prevede noi măsuri de combatere a ambroziei, o buruiană considerată toxică. E genul de știre care poate inhiba, de exemplu, noua conducere a Statelor Unite ale Americii: Nene, în vreme ce noi abia ne ștergem de praf după bătăliile cu Trump, ăștia, prin estul Europei, au ajuns la alt nivel. Au soluționat toate problemele, acum au ajuns la ambrozie.

* Deputatul Bulai nu se dă învins. El a criticat zilele trecute TVR-ul pentru că l-a avut într-o emisiune pe celebrul cântăreț de muzică populară Pomohaci, eroul unui dosar penal cu de toate. Atât aș întreba: parlamentarul USR-PLUS stă numai la televizor? Domnia sa când pune două paie cruce?

Citit 876 ori Ultima modificare Joi, 28 Ianuarie 2021 19:47

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.