Oximoronul care miroase a ceapă

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Dacian Cioloș a anunțat în weekend că "pensiile speciale ale parlamentarilor și cele ale primarilor vor fi primele care vor dispărea". O fi vreun preambul la un spectacol al lui Iozefini și am o singură întrebare în acest sens: se va desfășura cu public, e voie acum?

* Pensiile speciale nu vor dispărea niciodată. Cel puțin, nu din România. Eventual vor fi transferate prin off-shore-uri.

* Marian Oprișan, fostul lider vrâncean al PSD, și-a scos la vânzare singura mașină care apare în declarația sa de avere. E pentru pretențioși, se specifică în anunț, însă nu m-aș implica emoțional în poveste. Firește, nici n-aș investi într-un asemenea bolid - am impresia că-i mașina luată de Marian din zestrea strânsă la ciorap de mama sa, doamna Oprișan. Carevasăzică, are ditamai valoarea sentimentală, nu știi când te sună Vrâncioaia ca să-și ia autoturismul înapoi.

* Deja nu mai poți accesa vreo rețea socială fără teama că vei avea de ocolit vreo fotografie sexy de-ale Loredanei Groza. Sexy forțată, să fim cinstiți. O poză de acest gen e tot un fake news, nu prezintă realitatea, iar Facebook și ceilalți giganți, care au prins deja gustul cenzurii, ar putea să taie în carne vie. Și macră.

* Loredana, te-aș întreba dacă aș avea ocazia, de ce atitudinea ta, promovată de presa mainstream, nu ne dă pace? Am fi avut și noi șansa de a consuma în liniște o frumoasă perioadă de pandemie...

* Și-mi vine a spune că ni se pregătește ceva, mai ales după ce un titlu de genul "Loredana, sexy-gospodină în Maldive" mă trimite elegant pe publicații underground pentru a afla ce s-a mai întâmplat după nenorocirea de la "Matei Balș".

* Ah, să nu omit o chestiune esențială. Sintagma "sexy-gospodină" este un oximoron sulfuros. Deschideți geamurile, vă rog, miroase numai a ceapă și a țelină!

* În contextul pandemiei, Ziua Îndrăgostiților, ținută ieri la minus multe grade, a avut loc doar la domiciliu. Cu jaluzelele lăsate la vatră.

Citit 682 ori Ultima modificare Duminică, 14 Februarie 2021 20:36

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.