Să respire când fac tumba!

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Petrecerile de Valentine’s Day au fost vânate de polițiști ca în epoca prohibiției. Aproape că-ți vine să te ascunzi și când îți programezi o întâlnire romantică, la tine acasă, cu partenera de viață.

* O cântare la care a luat parte și manelistul Salam a fost spartă de oamenii legii, în ciuda faptului că paranghelia fusese organizată într-un loc imposibil de găsit. Se trezise un mesean să filmeze live pe Facebook... La fel de înțelept ca românul care, ajuns la restaurant, își imortalizează felurile de mâncare. Și desertul.

* Presa noastră scrie și despre cadourile făcute de interlopii români către alesele inimilor acestora, ceva nemaivăzut. Știe cineva dacă mai trăiește Andrei Pleșu? În tabloidele de pe la noi, or aici se încadrează și publicațiile considerate serioase, există doar Bodi, Cordunenii, Sadovenii (nț, nu-i acela care ne-a lăsat moștenire Zodia Cancerului) și alte ființe din fauna certaților cu normele. Desigur, importantă este iubirea, nu altceva.

* Ca să nu pară că scriu după ureche, în regim de breaking news vine vestea că fiul lui Sile Cămătaru, Bebe, a fost capturat și adus în țară. Dă bine la CV, la CV-ul polițiștilor, firește.

* Potrivit datelor Ministerului Educației, în nicio altă țară din Europa nu există obligativitatea purtării măștii la orele de educație fizică și sport. Nici măcar în Bulgaria, de care tot râdem până când îi încercăm all-inclusive-ul de pe litoral. Păi, dați-le jos! Sau nu aveți curaj? Mișcare cu masca pe figură poate să facă doar reputatul fizician Cristian Presură (episodul e cunoscut, l-a făcut public anul trecut), domiciliat în Țările de Jos, însă țâncilor noștri le mai trebuie patru vieți pentru a ajunge la valoarea savantului emigrat în nordul continentului. Până atunci, e bine să poată respira când fac tumba.

* Potrivit unui studiu efectuat în Statele Unite ale Americii, porcii pot fi antrenați să folosească un joystick pentru a se juca pe computer. În gospodăriile românilor se creează condiții optime pentru un meci doi la doi. Cu arbitru. Maximum cinci capete mai pot fi crescute într-o gospodărie. Dar tot nu se vor distra ca semenii lor din Parlament... E adevărat, aceia nu folosesc joystickul, ci un mouse sau direct degețelul.

Citit 652 ori Ultima modificare Luni, 15 Februarie 2021 16:35

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.