Simona. Apoi CTP

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Desigur, ieri-dimineață totul s-a învârtit după brandul Simona Halep... Mă refer la planeta România, căci dincolo de Oceanul Atlantic oamenii sunt fani Biden sau Trump, nu Serena. Păcat, meciul ar fi trebuit să aibă loc mai pe seară, când se întorc oamenii muncii. De unde seee... întorc, vorba marelui maestru.

* De ce m-ar interesa că Australia e pe partea cealaltă a globului pământesc? Eu sunt cel mai important de pe planetă și vreau să se întâmple lucrurile atunci când am eu chef. Cum să văd meciul Simonei, dacă eu la acea oră eram prins cu altele?

* Altfel, Williams aia mică, ajunsă la aproape 40 de ani, este ca vinul, cel puțin apelez la o vorbă din Moldova. E mai bună cu cât se învechește. Mi-au zis niște prieteni.

* Evident, după joc, a comentat Cristian Tudor Popescu, insul căruia din snobism i se spune CTP. Ca de obicei, bătrânul gazetar a făcut lumină - a dat verdicte, că se pricepe și la tenis, și la farfurii nespălate zburătoare, dar și la Ivermectină. Asta mai lipsea, s-o acuze pe domnișoara Halep că n-a purtat mască în timpul duelului cu americanca. L-ar fi susținut alți doi domni, Mândruță și Prelipceanu.

* Conform unor politicieni care abia acum și-au dat drumul la cavitatea bucală (presa are alte griji, scrie pe bază de comunicate de presă), în cadrul instituției Avocatul Poporului respiră directori care încasează la salariu un spor de 2.500 de lei pentru că, sanchi, ar lucra "în praf". Exact așa e botezat, spor de praf. De unde pricep că acei directorași au biroul în drum. Nene, pe iarna asta nenorocită?

* Sau poate că pupitrele și scaunele directoriale au fost duse abuziv în Dubai, pe dune. Normal, la cât nisip inspiri acolo, ar trebui ca sporul să fie consistent, nu praf în ochi.

* Un bărbat din Ucraina a anunțat un omor fictiv, pentru ca autoritățile să-i curețe drumul acoperit de zăpadă când vor merge să-l aresteze. Eh, iată un om de rând căruia îi merge mintea. Se poate prevala de faptul că președintele Ucrainei este actor de comedie.

Citit 689 ori Ultima modificare Marți, 16 Februarie 2021 21:20

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.