Abia acum mă tem cu adevărat

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Dacă n-am văzut interviul acordat de Meghan Markle celebrei Oprah, mai am voie să emit opinii? Mi-a fost și rușine să încep cu o asemenea întrebare de neiertat...

* Povestea cu rasismul - căutați, vă rog, interviul pe Internet, sunt un leneș incurabil, din acest motiv nu sunt dispus să detaliez - e un pilon al dialogului dintre cele două cucoane. Și e ridicol, însă am promis că n-o să-mi dau cu părerea. Mai bine mă gândesc la carantina cu care aș fi întâmpinat în Thailanda. E funny.

* Apropo de Thailanda. Două săptămâni pe iaht, o nebunie! Room-service, tot tacâmul, în plus aș avea ocazia de a întreba personalul de la bord dacă pot pescui după scrumbie.

* Președintele Klaus Iohannis a ieșit intempestiv la televizor acum două zile: „Nu avem în vedere un lockdown de Paști.” De-abia acum mă tem cu adevărat, mai ales că același lucru l-a declarat și premierul Florin Cîțu. E genul de negație în modul, ca să mă dau sofisticat.

* Șeful statului a anunțat și că restricțiile de circulație pe timp de noapte vor intra în vigoare cu o oră mai devreme, adică la 22.00. Cum spuneam, până la 7 seara, ora Telejurnalului, nu mai este mult.

* Un cunoscut medic din România a comentat favorabil această măsură de ultimă oră: "Noaptea e un risc mai mare pentru un comportament care ne predispune la infectare." Cinstit? Pe burtă și pe-o parte, așa dorm. Noaptea, firește, căci pe timp de zi trebuie să particip la zumzetul economiei. Să duduie, tovarăși, să duduie!

* Nu cumva ni s-a făcut o surpriză și plimbarea prin parcuri e permisă și pe timp de noapte? Știu că valul doi a fost potolit abia după ce ne fusese retezat acest drept fără de care lunile de iarnă trec mai greu. Reînchiderea zonelor de promenadă ar putea secătui de puteri pandemia.

* Politicienii chinezi vor introducerea orelor de romantism și căsătorie și eliminarea celor de limbă engleză. Romantismul și căsătoria funcționează în primele luni, maximum un semestru. Sau poate că în Asia se văd altfel lucrurile.

Citit 1024 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Martie 2021 19:14

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.