Pe Marte, ca la Măgurele

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Pot să-mi fac vedete și pe parcurs, însă astăzi trag tare de ministrul Mediului, Barna Tánczos, cum se scrie în limba-i natală. Omul dorește garduri la marginea pârtiilor, din cauza urșilor care au început să îndrăgească subit schiul. Putem folosi plexiglasul care nu mai este util în sălile de clasă. Iar pentru asta e nevoie de acordul ministrului Educației. Carevasăzică, iată cum pot să conduc de la distanță Guvernul României. Trebuie doar să le spun celor de la Palatul Victoria unde să-mi vireze leafa lunară.

* Același Tánczos de la Mediu dorește ca românii să renunțe vinerea la mașina proprie. A fost lansată campania "Vinerea Verde - STOP! Azi mașina stă pe loc!". Cei care nu vor mai avea bani de carburant ar putea să lase autoturismul și joia în parcare.

* Ca de fiecare dată, aștept un exemplu de la cel mai înalt nivel al statului. Poate nu președintele, cu toate că iarna ar putea veni la muncă pe schiuri sau cu sania, însă un ministru se poate deplasa cu metroul sau cu trotineta. Or pe jos. Am înțelege atunci că mai există și solidaritate. Cu încălzire în scaun, cutie automată și geamuri electrice, sâmbăta și duminica, dar măcar să fie păstrate aparențele.

* Șeful de partid al numărului 1 de la Mediu, Kelemen Hunor, anunță că se va face un recensământ al urșilor. Și unul al copacilor din pădurile României ar fi util, dar nu cu drujba.

* Cea mai importantă știre a zilei de ieri nu putea veni decât de pe Marte. Roverul Perseverance a transmis noi sunete de pe acea planetă și este vorba de zgomotul sacadat al laserului. Efectiv, pe Marte ar trebui să te simți ca la Măgurele.

* Doi elevi dintr-o școală gimnazială a județului Călărași au întreținut relații intime în toaleta școlii, iar directorul este acuzat că a încercat să mușamalizeze cazul. Eh, n-o fi avut chef de oaspeți, mai ales de la minister și de prin presă... Iată încă un motiv pentru care se va reveni și acolo la scenariul online, iar asta n-ar trebui să aibă legătură cu videochatul.

* Un fotbalist de la clubul Dinamo a fost depistat cu niscaiva cocaină în organism. N-ai cum să nu te bucuri, tot publicitate este.

Citit 883 ori Ultima modificare Joi, 11 Martie 2021 22:09

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.