Cine-l recunoaște pe ministrul Drulă?

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Ieri, în prima zi de Vineri Verde, unii dintre membrii Cabinetului Cîțu ne-au demonstrat că se poate și fără mașină. Însuși premierul Cîțu și ministrul Ciucă au mers pe jos la serviciu, Drulă a călătorit cu tramvaiul, iar Tanczos Barna și Bogdan Gheorghiu cu metroul. Iar acum, explicațiile, așa cum le vede subsemnatul! Cîțu locuiește, probabil, peste drum de Guvern, pe Drulă nu-l știe nimeni, poate să circule oricum, iar Tanczos și Gheorghiu suferă de același inconvenient.

* Prim-ministrul României, în mediul rural de la noi, e la fel de celebru ca solistul trupei Metallica. Însă James Hetfield s-a tuns, cu toate că lui chiar îi stătea bine.

* Același Cîțu i-a făcut ieri teroriști (sau a bătut undeva în această zonă, însă chiar a folosit termenul) pe românii care au alte păreri cu privire la purtarea măștii și a vaccinării. Sau poate că am înțeles altceva – dacă există campanii evidente (și finanțate din umbră, cum insinuează niște influenceri de online) împotriva acțiunilor Guvernului în context pandemic, să fie oprite și sancționate! Dacă nu există vreo dovadă, afirmația premierului este gratuită și neinspirată. Și periculoasă. Puțin.

* Spune titulara de la Muncă, minister cu greutate, că putem opta pentru o pensionare târzie, mai pe la 70 de ani, așa. Îi mulțumesc pentru sugestie doamnei Raluca Turcan, dar nu pot accepta o asemenea ofertă. Voi avea niște treabă în acea perioadă... 

* Unii dintre compatrioți, din diverse motive, se grăbesc să facă transferul către alte lumi. Cu mult înainte de șapte decenii de viață. Sper ca doamna ministru să n-o ia ca pe-o ofensă personală.  

* România, unul dintre marii producători de seminţe de floarea-soarelui, va apela la importuri din Argentina. Mi se pare doar mie sau ne-am stricat la mațe cu vecinii de la sud de Dunăre? Toate ca toate, dar semințele lor erau precum caviarul.

* Să nu mai poți scuipa o coajă de sămânță autohtonă, abia acesta mi se pare un debut de apocalipsă. Femeile de serviciu de la bloc sunt primele care vor remarca schimbarea.

Citit 820 ori Ultima modificare Vineri, 12 Martie 2021 20:08

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.