Clanul Blandienilor

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Am remarcat ieri la televizor o reclamă a unui retailer care face profit în România (iertați retorica à la Dragnea și Ciolacu!) în care sunt prezentate o zacuscă și un sos de tomate. Și multe măști pe chipurile celor care promovează produsele, inclusiv pe chipul unui cunoscut bucătar de la noi! În eventualitatea în care pandemia ar dispărea luna viitoare (iertați optimismul fără precedent, aproape grotesc!), ai rămâne cu spotul publicitar, el nu va mai putea fi folosit. Altfel, mă întreb, care-i scopul reclamei, zacusca sau măscuța, cum i se mai spune în mod stupid? Îmi place să citesc printre rânduri, dar nu și printre rafturi.

* Un deputat USR-PLUS, medicul cercetător în microbiologie, imunologie și genetică moleculară Radu Ciornei, susține că n-ar mai fi nevoie de purtarea măștii în aer liber, la 20 de grade Celsius. Pariez că va fi exclus din partid, mai ales că Digi 24 a titrat cu litere de-o șchioapă "Opinie controversată". Când parlește CTP, bătând uneori câmpii fără nicio grație, e părere avizată, nu și în momentul în care se exprimă un specialist veritabil, unul care a tratat cu maximă responsabilitate știința. Apropo, domnul Ciornei o ști să dea cu reverul? N-am cum să-mi inhib următorul silogism: medicul Ciornei e unul dintre teroriștii vizați de premierul Cîțu.

* Dacă-i spui cuiva că e în toi păruiala lui Liiceanu și Dinescu, acel cineva să evite cu încăpățânare telejurnalul și revista presei, te va întreba de ce a trebuit ca interlopii să meargă atât de departe? Nu le era destul clanul Sadovenilor, era nevoie și de "dinești" sau "liiceni"?

* Cum ar suna să fii racolat de Clanul Blandienilor? Nu e foarte îndepărtată acea zi, mă tem că lumea pestriță a României pune mai mult accent pe cultură decât senatorii de drept ai faunei. Dom' Nuțu, sănătate fără număr, bossule!

* Mă dau în vânt după probele de umor involuntar, sunt prezente la orice pas. "Am fost extrem de exigent în selectarea oamenilor pe care i-am susținut în funcții publice", a declarat în weekend ex-premierul Ludovic Orban, președintele PNL. Nu i-aș da lui Șică decât exemple premium, din echipa condusă de domnia sa la Palatul Victoria... Uneori, mi se pare că suntem considerați îngrozitor de involuați, forme unicelulare de viață.

Citit 657 ori Ultima modificare Duminică, 14 Martie 2021 22:13

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.