Marea „robotezare”

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Ca să mă aliniez normelor - doar în joacă, e ca un weekend prelungit - stau și mă gândesc la bunicul 3. A avut o relație cu bunicul 4, astfel a ieșit părintele 2. Probabil s-a întâmplat același lucru din aventura bunicilor 1 și 2. Doar că lor le-a ieșit altceva, ca la loz în plic, părintele 1. Mi se pare sau deja ne "robotezăm"?

* M-ar trage un prieten de mânecă, ho, bă, că le dai idei! Regret, dar dacă nu voi mai avea voie să folosesc cele mai simple cuvinte din vocabular, mamă și tată, se cheamă că ne împrietenim cu roboții, cu inteligența superficială, cum ar veni. Ah, artificială, m-am blocat.

* Mama vitregă ce nume va purta, dragi parlamentari de la Bruxelles? Părintele 3 sau părinte par/impar? De soacre n-are rost să vă mai întreb, unii ar crede că le rezervați coduri și mai alambicate - părintele ei cu numărul 1 or dușmanul cel mare.

* Încă n-am văzut acel film de domeniul science-fiction în care un balaur al viitorului pune în pericol planeta și se ivește un salvator anonim, dotat cu arma corespunzătoare, dar a cărui inițiativă nu e agreată de societate. "Oameni buni, a venit clipa în care voi învinge demonul, iată arma cu care îl voi elimina!" Și se așterne senin replica semenilor deja terifiați de ființa de dimensiuni cosmice: "Nuuu, nu-l vei omorî, ne dorim să scăpăm de el, dar numai dacă ne va lăsa el în pace! E și el un suflet... Dacă nu-ți arunci arma aia în foc, te vom da pe mâna Poliției Animalelor!" Ar ieși o comedie simpatică. Totuși, crâmpeie din acest block-buster parcă am zărit în cazul medicului din vest despre care nu ne-am format cea mai fidelă imagine: a tratat o mie de pacienți sau nu-i stă freza cum trebuie?!

* S-a stabilit deja: decât să prezinți optimist o teză și să pară că, în paralel, te-ai certat cu frizerul, mai bine ieși ca din cutie la televizor și prevesteși Apocalipsa. Beneficiezi de un feedback excelent.

* Joe Biden l-a făcut criminal pe Vladimir Putin. E un moment savuros pentru cei care s-au bucurat că alegerile din SUA au fost pierdute de portocaliul vâlvoi Donald Trump. Sau poate că noul șef de la Casa Albă joacă fazan cu țarul de la Kremlin. După "criminal", mută Putin, cu "Alabama" sau "Alaska".

Citit 755 ori Ultima modificare Vineri, 19 Martie 2021 19:26

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.