Greșesc și poeții

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Ludovic Orban s-a exprimat în privința redeschiderii sezonului de nunți. Dacă nici fostul premier nu este abilitat să comenteze asemenea lucruri lumești... De fapt, Șică n-a spus mare lucru, a rostogolit vorbele specialiștilor, că trebuie să așteptăm scăderea numărului de cazuri, bla-bla. Măcar să fi pomenit ciorba de potroace de a doua zi.

* Ca să speriem guvernanții, ar trebui să postăm pe Facebook următorul îndemn: "Când se vor putea face iarăși nunți, ne vom căsători din nou. Cu altcineva." Nu-i obligatoriu, să nu iasă pară și foc pe-acasă, am făcut și eu o sugestie. Mai greșesc și poeții.

* Ce vremuri am ajuns să trăim! În loc să ne preocupe caracteristicile pandemiei, noi ne dăm cu părerea pe marginea tricourilor echipei naționale de fotbal. A României, bineînțeles, dacă nu cumva și acesta poate fi considerat naționalism deșănțat. Am văzut că nu se mai poartă.

* Părere personală, galbenul de pe ținuta fotbaliștilor noștri este spălăcit, pare să reclame un tratament cu antibiotic forte. Ca să-i moară e-coli și celelalte bacterii din pliculețul Gallus.

* O consilieră locală din Timișoara (doamna e de la USR-PLUS) a folosit niște cetățeni sub acoperire ca să demonstreze că restaurantele încalcă regulile pandemice. Nemâncații au fost plantați în local și i-au dat apă la moară reprezentantei municipalității. E bună de procuror, nu știu dacă are legătură cu fenomenul sau doar profită de vreun skill nativ. Nu înțeleg de ce i-a reușit scamatoria înaintea Poliției - asta e o mare problemă. A, scuzați, polițiștii, precum Godină, fac satiră pe Facebook.

* Altfel, maximum un an dacă ne vom mai juca în acest fel, noțiunea de restaurant va deveni arhaică. "Teatrul" urmează îndeaproape, "ghidul" n-are nopți liniștite, iar lista rămâne deschisă. Până la ora 22.00.

* Dacă ai vreme s-o comentezi, știrea cu Bulgaria care se teme de spionajul Rusiei seacă toate butoaiele Moldovei. E de râs, de povestit și analizat pe îndelete. Ce să urmărească pe ascuns oamenii lui Putin la sud de Dunăre, așa cum s-a exprimat premierul de la Sofia? Doar pe românii care-i traversează țara pentru a ajunge în Grecia sau Turcia.

Citit 857 ori Ultima modificare Marți, 23 Martie 2021 20:11

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.