Antraxul celor de la Putere

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Vlăduț a fost trimis la plimbare și ne arată că-i stă de minune în Opoziție. Și-a recuperat textierii, e combativ, e așa cum ni se arătase prima dată, apropo de comparațiile de rit teologic ale celor care-l îndrăgesc. Chiar era nevoie de o voce autorizată (cer prea mult, adică supralicitez?) la peluză. Îl inhibă actul de guvernare, Voiculescu pare mai bun la antrenamente.

* Nu-i haios, acum după ce epoca Dragnea e de tristă amintire, să-i vezi pe Cioloș, Barna și Cîțu trimițându-și antrax în plicurile care le găzduiesc compunerile de gimnaziu? Cum să se păruiască niște politicieni care doreau binele nostru comun. Sau cel puțin asta credeam atunci când voiam să scăpăm de Tudorel, Iordache și Codrin Ștefănescu.

* Ciobanii de la munte spun că nu au cumpărători pentru fiul oii și preferă să lase mieii să crească și să-i vândă în toamnă la arabi. Ar avea și ocazia de a face șoping, dacă ne gândim la Dubai. Berbecii, nu ciobanii, aceștia din urmă au multă treabă.

* Mascații au găsit în Arad sere amenajate special pentru culturi de canabis. Dar nu trebuie să-i arătăm cu degetul pe bieții agricultori – ei voiau să cultive ciuperci. Or fi încercat și cu altceva, dar nu e vina lor că din pământ nu ieșea nimic. Canabisul e mai puțin pretențios.

* Niște băieți care se laudă că fac presă titrează cu litere de-o șchioapă: „Loredana Groza, în cel mai minuscul costum de baie.” În primul rând, „minuscul” nu suportă gradele de comparație, așa e el, mai mofturos. Apoi, aș întreba, dacă s-ar găsi cineva să-mi răspundă: cumva Lori a îmbrăcat costumul de baie al unei copile de şapte ani?

* Despre sexualitatea exacerbată a fotografiilor acaparate abuziv de doamna Groza m-am exprimat și cu altă ocazie. N-aș dori să fiu considerat mitocanul 2.0.

* Anunță agențiile de presă: accident inedit în București, între o trotinetă electrică și o bicicletă. De ce inedit? E un crâmpei de viitor. La fel s-ar fi putut minuna gazetele din perioada interbelică – incredibil, două mașini s-au tamponat. Cum mama naibii să se ciocnească automobilele, când unul circulă dimineața și celălalt seara?

Citit 804 ori Ultima modificare Vineri, 16 Aprilie 2021 17:58

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.