Tăinuirea Mielului

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Aoleu, dar Vlad Voiculescu a făcut o afirmație gravissimă vineri dimineață. Mă așteptam să iasă instituțiile statului, măcar pentru a face un comentariu, dacă nu pentru cercetări. E grav! "Fie indicatorii au fost mermeliţi într-o anumită perioadă ca să dea mai bine, fie decesele nu par a fi raportate corect", a spus fostul ministru al Sănătății. Au sărit să-l contrazică Rafila și Orban, mai mult pe persoană fizică. Dacă se va confirma spusa lui Vlăduț (vom afla acest lucru în cazul în care vor binevoi unii să cerceteze), mă tem să nu intre și Mielul la tăinuire. Nu așa i se spune după sacrificarea de către aprilul premier Cîțu? Vai, îmi vine și un titlu de film în tărtăcuță, cu ajustările de rigoare, e doar de dragul calamburului: Tăinuirea Mielului.

* Apropo de Șică, joacă excelent rolul fratelui mai mare. I-a pus public la punct pe ceilalți miniștri din cabinetul lui Florinache, era cu chef: "Orice ministru trebuie să știe că, dacă își atacă premierul, trebuie să aibă bagajele făcute și demisia scrisă." Rămâne ca unul dintre cei vizați să-i răspundă cântărețului la mandolină: Băi, frate-miu e mai tare decât tine. Se dă pe schiuri aproape săptămânal cu Klaus.

* Șeful Guvernului îi declară "eroi" pe antreprenorii români, după ce Standard&Poor's a îmbunătăţit perspectiva economică a României. E o etichetă meritată de cei mai mulți dintre ei, însă situația e neschimbată. Tot sub Nauru și Burkina Faso rămânem la capitolul ajutoare din partea statului pentru mediul privat. "Ești frumos, îmi place de tine, ești manierat, văd că ai și citit câteva cărți la viața ta, însă nu sunt pregătită de o relație. Am pe altcineva." Astfel se traduce periajul lui Cîțu. 

* Cercetătorii din Germania - asta anunță presa de la noi, n-am verificat, dar iau totul de bun - au descoperit că pandemia are un efect pozitiv asupra somnului. Că n-o fi vorba de somnul definitiv, deși am avut uneori surprize și mai mari.

* Emmanuel Macron, președintele Franței, vrea să fie trasate "linii roșii clare" în relația cu Rusia. Se pricepe la amenințări. E de-un curaj nebunesc soțul doamnei Brigitte, însă după figură era ultimul la bătaie în școală. De fapt, primul. La încasat.

Citit 970 ori Ultima modificare Duminică, 18 Aprilie 2021 16:47

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.