Iubirea nu se audiază

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Ceva se întâmplă cu noi, vorba poetului, iar sursa nenorocirii este camera Senatului României. Acolo s-a decis ca persoana care folosește un alt card bancar, fără acordul posesorului, să intre de la doi la șapte ani. De închisoare, doar nu e vorba de altceva. Carevasăzică, e legea antinevastă. Astfel o vede subsemnatul, nu-i obligatoriu să împărtășim aceleași convingeri. Vin vremuri grele.

* Unii ar putea profita din plin de pe urma acestei legi – ai plecat la șoping cu al meu card, îmi refac viața. În cei șapte ani de penitență, am vreme să divorțez de alte două ori.

* O nouă isterie ne invadează confortul ultimelor zile: va fi inventată ilegal o super-competiție fotbalistică, iar UEFA, adică tata și mama întregii activități de pe continentul vintage, amenință mari cluburi, precum Real Madrid, Chelsea și Manchester City, cu excluderea din Liga Campionilor. Noi, românii, suntem ca Elveția în Războaiele Mondiale, adică neutri. Nu ne privește absolut deloc. Doar o să privim noi, dacă acea super-ultra-ligă va fi transmisă la televizor. 

* Ah, la comentat, firește, vom fi între primele trei echipe. Noi deja știm și cuantumul amenzilor, însă ne abținem o țâră.

* Lucian Mândruță, un cunoscut influencer care a avut șansa de a lucra în media, l-a rugat public pe manelistul Tzancă Uraganul să compună o melodie de jale. Ca să iasă lumea la vaccinare. M-aș fi așteptat să apeleze la Alexandru Andrieș sau la Nicu Alifantis, detenta-i culturală l-ar fi obligat. Nu vrem și calitate?

* Fiul omului de afaceri Sever Mureșan a fost arestat pentru 30 de zile, după ce a lovit 12 mașini în Brașov. Nimic spectaculos, oamenii legii sunt previzibili. Săraca beizadea fusese trădată în dragoste – asta nu se pune când judecăm o speță? Parcă știam că iubirea nu se audiază. Sau ceva de genul ăsta, nu mai țin minte sloganul.

* În Ungaria au fost lansate prăjiturile-vaccin anti Covid-19. Adică, le mănânci și te doare în cot (la balamaua brațului) că vei devasta cântarul la următorul desant.

Citit 954 ori Ultima modificare Marți, 20 Aprilie 2021 18:24

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.