Bătrânul Bill și Melinda

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Nu sunt obișnuit să trec ușor peste amenințări, mai ales când acestea sunt proferate de sus. De pildă, premierul Cîțu ne-a transmis că la vară ne vom vedea în Vamă. Se referă la Vama Veche, o stațiune care a rezistat mai degrabă datorită spiritului romantic. În schimb, condițiile, infrastructura, pardon! Așadar, n-o să ne permitem mai mult de atât? Nu e un semnal cum se cuvine pentru sectorul economic, ca să mă exprim în clișee. Bine, asta trebuia să i-o zică oamenii de la comunicare.

* Veste urâtă chiar de sărbători. Ale noastre, căci peste Atlantic se vorbește mai mult de mască decât despre pască. Bill Gates, geniu, filantrop și miliardar, rămâne fără calitatea de soț. Divorțează de doamna Melinda, o nenorocire pentru întreaga planetă. Implicit pentru copilașii deja fostului cuplu, după ce Microsoft, cel mai mare dintre ei, fusese deja dus la orfelinat.

* Nu m-aș mira să aud că doamna Melinda nu l-a mai vrut pe celebrul Bill. E prea bătrân, fată, e cu nouă ani mai mare decât mine, abia acum îmi dau seama că nu mai avem multe în comun, pare să se fi destăinuit madam ex-Gates fostelor colege de liceu.

* Scriptele, doar nu vreun cumătru al acestor americani bine văzuți, spun că Bill Gates este a patra cea mai bogată persoană din lume, cu o avere de 130,5 miliarde de dolari. Abia acum, la partaj, se vor vedea caracterele adevărate. Se împarte la doi, nu se împarte, o iubea, n-o mai respecta?

* Presa dâmbovițeană scrie despre vedetele de carton ale României, am cules și un titlu sugestiv: "Andra și Cătălin Măruță au așteptat Iepurașul..." Povestea cu dințosul fricos mai merge doar pentru cei mici, altfel, nici dacă ești ateu, n-ai cum să pretinzi daruri de la urecheat. Fie și flecuștețe, e absurd; iar cadouri, cel puțin din partea bărbaților, s-au tot făcut pe 14 februarie, 1 și 8 martie și parcă mai era o zi internațională a promisiunilor de onorat. Iepurașul vinde și iluzii, te duce cu gândul la Playboy, însă rămâi doar sclavul acestei himere luxuriante.

* Se minunează unii că primarul de Iași a scris cu picioarele pe Facebook, gramatica sa fiind modestă. Suntem victimele unei diversiuni: o mai fi comis ceva, iar noi suntem trimiși după țigări, adică îi comentăm doar cratimele.

Citit 656 ori Ultima modificare Marți, 04 Mai 2021 19:30

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.