Plaja din balcon

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Se întâmplă chestiuni neverosimile, cum ar fi povestea din județul Arad, cu femeia bătută de polițiști deoarece n-ar fi purtat masca pe figură. De fapt, mi se șoptește altceva în cască: aceea nu era femeie, ci capul unei temute grupări interlope, respecta regulile pandemiei, însă era traficant de carne vie, droguri și armament.

* Câteva magazine de tip Sex Shop din țară au intrat în vizorul Poliției (de fapt, verbul potrivit ar fi „au alunecat”), din cauza unui odorizant de cameră folosit pentru stimulare sexuală, dar care conținea „produse chimice periculoase pentru sănătate”. La ieșire, agenții au putut fi văzuți cu un bici și niște lubrifianți.

* Apropo, un Sex Shop poate fi considerat magazin esențial? Nu trebuie să mă consider administratorul societății sau angajatul său - o asemenea coșmelie are importanța ei. Trebuie doar să fim atenți la „produse chimice periculoase pentru sănătate”...

* O basculantă cu nisip s-a răsturnat peste balconul unui apartament aflat la parter, într-o localitate din județul Cluj. Mai rămâne ca proprietarul să primească avizul lui Raed Arafat de a nu purta masca pe plajă.

* Președintele Iohannis a vorbit la telefon cu președintele Ucrainei, Zelenskiy. Gurile rele spun că a fost auzit și locatarul de la Cotroceni. A tușit la un moment dat.

* Un consilier local din partea USR-PLUS Iași, care a votat bugetul primarului Mihai Chirica, a fost dat afară din partid. Iar unii tot susțineau că acela e doar un ONG. Nu mai înțeleg nimic.

* Am fost deja invadați. Un britanic de 60 de ani care se plimba pe plajă în Bulgaria a intrat ilegal 200 de metri în România. Abia acum nu sunt binevenite glumele pe bază de Putin.

* Marian Vanghelie a fost condamnat în primă instanță la 11 ani și 8 luni de închisoare. Fostul primar bucureștean este judecat de 6 ani pentru o șpagă de 30 milioane de euro. Nu văd de ce s-ar panica - va sta și el un an, apoi va ieși. Avem exemplul luminos al omului de afaceri Ioan Niculae: a intrat pentru cinci ani și iese după trei luni.

Citit 698 ori Ultima modificare Joi, 13 Mai 2021 21:43

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.